Milyen eredményre számíthatunk az aromaterápiás masszázs során?

Olvasási idő: 1 perc

Különböző orvosi tanulmányok is bizonyítják, hogy a simogatásnak, az érintésnek nagyon pozitív hatása van a betegségek, a legyengült állapot javításában. A masszázs és illóolajok hatására a jókedvért, örömérzetért felelős ingerület átvivő anyagok (endorfinok) szabadulnak fel. A kellemes közérzet a bőr közvetítésével keletkezik, mivel itt található a legtöbb endorfinérzékelő receptor. A gyengéd masszázsok nagyon jó stresszoldó hatásúak, stimulálják a vér és a nyirokkeringést, erősítik az immunrendszert, és relaxáló hatásuk révén alvási zavarok esetén is kiválóan alkalmazhatók.

Lelki eredetű problémák kezelésének kiegészítésére szintén ajánljuk. Az illóolajok rendelkeznek általános fertőtlenítő, vizelethajtó, baktériumölő, gombaölő, konzerváló, görcsoldó, vérbőséget okozó, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, valamint speciális, az adott illóolajra jellemző hatással (frissítő, nyugtató, stresszoldó). Ezek az anyagok belülről is szépítenek, így teljes újjászületést, ellazulást biztosítanak.

Ha bármilyen kérdése lenne fittséggel, egészséggel kapcsolatban hívjon telefonon a +36 30 594 92 25 -ös telefonszámon, vagy írjon e-mailt a norbert@kiseri.hu-ra . Amennyiben hasznosnak találta bejegyzésem, kérem, ossza meg másokkal is, sokat segíthet. Jó egészséget!

Ide kattintva lehetősége van támogatni a munkásságomat. Köszönöm szépen!

Comments are closed.