Számtalanszor hangoztatom, hogy az egészség, a prevenció, megelőzés mennyire fontos, viszont legalább ennyire fontos a boldogság is. Életünkben hosszútávú boldogságot csakis egészségünk támogatásával érhetünk el, mert ha már fáj valamink akkor a boldogság elillan hamar. Nos kutakodtam egy kicsit,  nem hagyott nyugodni,  hogy vajon az olvasóim, szolgáltatásaimat igénybe vevő embereknek, vajon hány százaléka érzi magát egészségesnek, és ki az aki tesz is azért, hogy hosszútávon egészséges maradjon. Így készült el reprezentatív felmérésem.

norbi-masszőr-masszázs-házhoz (2)

A szolgáltatásaimat igénybe vevők nemek szerinti százalékos eloszlása  50-50% volt. Válaszaikból kiderült, hogy mind a hölgyeknél, mind az uraknál is tapasztalhatóak voltak panaszok, gyötrő fájdalmak. A megkérdezettek kor szerinti eloszlása a következő volt: 18-40 év közöttiek 55%, míg a  40 év felettiek a felmérésben résztvevők 45%-át tette ki.

Jó egészségügyi állapottal, közérzettel kapcsolatos kérdéseimre a válaszadók 52%-a válaszolt igennel, ebből 32% hölgy, a férfiak 20%-a érezte magát egészségesnek. Aki nem érezte magát egészségesnek (48%),  kiderült hogy állandó  panasszal küszködnek, főként a 40 év  felett, és 20%-uk gondolja úgy , hogy fájdalmaival élete végéig együtt kell élnie, míg volt aki az elmúlt hónapban heti rendszerességgel látogatta meg háziorvosát. A megkérdezettek közül 10-ből, 7 ember gondol az egészségtudatos életmódra, prevencióra, míg 10-ből 3 ember olvas, képzi magát az egészségtudatosság jegyében.  A masszázzsal kapcsolatos kérdésekre 10-ből 9-ember, mint testi fájdalmak orvosságaként tekint eme ősi gyógymódra, és 10-ből 7 ember azonnali eredményeket tapasztalt.

norbi-masszőr-masszázs-házhoz (25)

Az izom panaszokból eredő fájdalmakkal küszködők 92%-ban elégedettek voltak a masszázs hatásával, és bizakodásra ad okot , hogy az ízületi fájdalmakkal kezel páciensek 40%-a érzett javulást. A válaszadók  97%-a szerint a  stressz, fejfájás, depresszió, “tavaszi fáradtság”  leküzdésében sokat segítette a masszázs, és a  közben létrejövő gyógyító beszélgetéssel,  a résztvevők 99,9%-a elégedett volt.
A megkérdezettek 90%-a több, mint 3 alkalommal vette igénybe szolgáltatásaimat, mely azt bizonyítja, hogy aki egyszer kipróbálta a masszázs csodás hatásait, az nehezen tud lemondani róla.

Pácienseim véleménye:

“Távol állt tőlem a masszázs, de egy figyelmes terapeutának köszönhetően első próba után, éreztem nem tudok lemondani róla

“Sok masszőrt kipróbáltam, volt jó és rossz tapasztalatom, viszont Norbi maximalizmusát megtapasztalva, soha többé nem megyek más masszőr kezei alá.”

“Csak Norbira van szükségem és a pihenés, kikapcsolódás egy magasabb szinten valósul meg.”

Elégedettséggel tölt el, hogy a válaszadók  98%-a kiválóra értékelte szolgáltatásaimat, fizetési rendszeremet, online rendelést, kapcsolattartást és hozzáállásomat . Ám, a sok dícséret ellenére , úgy gondolom, hogy a jövőben még nagyobb hangsúlyt fektetek a  hivatásommal járó alázatra, szolgáltatásaim fejlesztésére, embertársaim segítésére, mellyel az egészséget szolgálva, egy jobb élhetőbb világot teremthetünk magunk körül.

 

Norbi masszőr

Th. Kiséri Norbert
Élet és Masszázs Terapeuta

Bármilyen kérdése van, nyugodtan forduljon hozzám ! Jó egészséget!

Jó Egészséget!