http://norbimasszor.hu

Masszázzsal az izomcsomók ellen

Vannak gyenge kezű masszőrök… és van aki megszüntetni az izomcsomókat, MI!

Teljes körű otthoni masszázs – izomcsomók megszüntetése gyorsan és hatékonyan

Norbi masszőr és csapata az eredményességre fókuszál. A szállodai masszázzsal és a szalonokkal szemben mi a profi izomlazításra, a fájó izomcsomók megszüntetésére fókuszálunk, amelyre teljes garanciát vállalunk.

Norbi masszőr - Szabaduljon meg az izomcsomóktól

Hogy mit jelent ez?

  • azt, hogy mi olyan csapat vagyunk, aki sikeresen megszünteti az izomcsomókat a hátán, szakszerű gyógymasszázzsal azonnal érezhető a fájdalom, izommerevség csökkenése, ezáltal jobban érezheti magát,
  • mi kevésbé simogatunk, viszont annál inkább mérjük fel pontosan hátizmait, izomlefutásnak megfelelően masszírozunk, speciális izomlazító vivőanyagokkal, melyek a gyógynövények erejével hozzásegítik a jó közérzethez,
  • nekünk nem betegeink, hanem olyan pácienseink vannak, akiknek életminőségén folyamatosan javítunk, és együtt nyerjük vissza a mozgás örömét,
  • Ön a teljes körű, mobil masszázsért csupán sikerdíjat fizet nekünk akkor, ha  valóban csökkent izommerevsége, ha képesek vagyunk izomcsomóit sikeresen megszüntetni.

Miért minket fog választani?

KATTINTSON IDE!

Szerintünk mi a baj a  masszőrök nagyrészével?

Az, hogy Magyarországon nincs teljesen jogilag szabályozva a masszőr tevékenység, így akár egy  hétvégés tanfolyam elvégzése után, masszázs vállalkozásra alkalmas okmány birtokában masszőr tevékenységet végezhetnek. Izmot lazítani hatásosan pedig csak is úgy lehet, ha a szakképzett terapeutával masszíroztatunk. Az anatómiai ismeretek, egészségügyi végzettség és a több, mint 1.200 órás gyógymasszőr képzés alapfeltétele a biztonságos masszázsnak. A mi masszázsterápiáinkkal valóban a gyógyulás útjára léphet, és jobban, izomcsomó mentesen érezheti magát. Speciális szaktudásunkkal magasabb színvonalon nyújtunk valódi segítséget fájó izomzatának, izomcsomóinak, amelynek köszönhetően újra élhet a mozgás gondtalan örömével.

Ön már felkészült arra, hogy megszabaduljon izomcsomóitól?

Teljes körű masszázs házhoz – fájdalomcsökkentés gyorsan és kíméletesen

Felgyorsult világunkban rengeteg stressz-inger éri szervezetünket, mellyel hosszútávon kockáztatjuk egészségünket, ez izmainkon is érezhető. Nem akarja értékes idejét a eredménytelen módszerekkel vesztegetni? Elege van az állandó fájdalomcsillapítókból?

Norbi masszőr - Masszázs házhoz Budapesten

Hátfájás? Nem gond… Profi masszőreink a segítségére lesznek!

Gyógymasszázsunk segítségével Ön a kezelés után azonnal jobban érezheti magát:

  • kínzó fájdalmai jelentősen csökkenthetőek, így akár teljesen megszabadulhat a fájdalomcsillapítóktól,
  • ellazult izomzatával, visszanyerheti mozgása örömét, akár olyan mozgásokra is képes lesz, amiket már hosszú hónapok vagy évek óta nem tudott kivitelezni,
  • az izomcsomók mérete már 1 kezelés után is jelentősen csökkenhet, vagy teljesen megszűnhet,
  • speciális lazító technikával és házi feladatokkal a hosszantartó jó közérzet garantált,
  • keringése javul, több oxigén jut sejtjeihez ezáltal jobb életminőségre tehet szert,
  • könnyebben, felszabadultabban, stressz mentesen érezheti magát és ezáltal kiegyensúlyozottabban élhet, könnyebben veheti az élet akadályait.

Erről mind szakképzett, profi gyógymasszőreink gondoskodnak!

Ez érdekel engem! 

MEGSZABADULOK AZ IZOMCSOMÓKTÓL!

CÉLKERESZTBEN: Az izomcsomók megszüntetése és az egészséges mozgásszervrendszer biztosítása

Több, mint 8 év tapasztalatával rendelkezünk izomlazításban, a fájó csomók megszüntetésében. Ismerjük az emberi test anatómiáját, a korszerű és gyors izomlazítás fortélyait. Olyan fájdalmas, merev izmokra specialázlódtunk, amelyek masszázsa lehet, hogy másnak gondot okozna, de nekünk nem! Folyamatosan fejlesztett izomlazító módszereinkkel, tanácsainkkal valóban jelentős segítséget nyújtunk Önnek.

Norbi masszőr - teljes test masszázs

Ott leszünk Ön mellett és segítünk, amiben csak tudunk!

Masszázs szolgáltatásaink

Mi izomlazító masszázs alatt ezt értjük:

Olyan szakszerű, kíméletes, modern technikákat, fogásokat használunk, amivel eredményesen kezelhetők izomcsomói, sajgó merev izomzata újra a régi lesz. Ehhez a célhoz fejlesztettük ki speciális masszázs fogásrendszerünket.

IZOMCSOMÓ MEGSZÜNTETÉSE – MASSZÁZS HÁZHOZ, HOGY ÖN JOBBAN LEGYEN!

Válassza terápiánkat, ha Ön azonnali segítséget szeretne, de nem átmeneti megoldásokkal kísérletezni! Az izmok profi szakértőjeként megkeressük a problémás területet, majd fellazítjuk, és megtervezzük személyre szabott mozgásprogramját, hogy megszabaduljon izomfájdalmainak nyűgétől, így Ön azzal foglalkozhat amit igazán szeretne: családjával, hobbyjával, életével, akár teljesen panaszmentesen. Több, mint 150 lépésből álló terápiánk során a kezdetektől fogva, izmai ellazulásáig, sőt azon túl is Önnel leszünk.

Szeretné jobban érezni magát az otthoni masszázs segítségével?

KATTINTSON IDE!

Masszázs házhoz Budapesten, jobb közérzet, megkönnyebbülés azonnal

Masszőreink folyamatosan úton vannak, így otthona kényelmében már reggel 10:00 órától este 22:00 óráig igénybevető izomlazító masszázsunk. Masszázs időpontfoglalás előtt minimum 48 órával hívjon telefonon ( +36 30 594 92 25 ), írjon e-mailt ( norbert @ kiseri.hu ) vagy kattintson a Masszázs Online Rendelése menüpontra. Előfordulhat, hogy azonnal nem tudunk reagálni (mivel masszőreink épp masszíroznak), viszont igyekszünk 2 órán belül visszahívni Önt, és mihamarabb segíteni.

FELVESZEM A KAPCSOLATOT ÖNÖKKEL!

Rendszeres masszázs igénybevétele, megelőzés céljából, hogy jól érezze magát

Válassza ezt a megoldást, ha jelenleg nincs semmilyen súlyos fájdalma, izomcsomója, viszont hosszútávon szeretne gondoskodni egészségéről! Izomlazító masszázsainkkal megelőzhetjük a súlyosabb egészségügyi problémákat, csökkenthetjük a mozgásszervi panaszok kialakulásának kockázatát, sikeresen elkerülhetjük az idegeskedést, stresszhelyzeteket. Heti, kétheti, havi rendszerességel előre egyeztetett időpontban felkeressük otthonában és kellemes közérzet garantáljük. Személyre szabott ajánlatáért vegye fel a kapcsolatot velünk!

KÉREM A MASSZÁZSAIM!

Rólunk mondták

 „Az izomlazító masszázs után jobban éreztem magam, a kezelés eltüntette izomcsomóim, mozgékonyságot eredményezett, úgy hogy nem kell több fájdalomcsillapítót szednem. Köszönöm a segítséget.”
– Orosz Péter, Budapest –

„Hónapok óta fájt a csuklyám, sok mindent kipróbáltam, viszont a végleges megoldást Norbi masszőrnél találtam meg. Azóta újra tudok mozogni, és ami még jobb sokkal könnyebben megy minden az életemben. A masszázs nagyon gyorsan és hatékonyan segített rajtam, ezért nagyon hálás vagyok neki.”
– Gecse Nikolett, Budapest –

„Nem szívesen hív ki ismeretlent az ember, viszont Norbi weboldalát böngészve egy lelkiismeretes, jó, szakembert ismertem meg, aki tényleg tud segíteni. Amióta hozzá járok teljesen megszűnt az izommerevség okozta fejfájásom, mindenkinek csak ajánlani tudom. A házi feladatokat is szorgalmasan végzem, köszönöm!”
– Szemán Gabriella, Budapest –

Norbi masszőr - Masszázs házhoz Budapesten - munka közben

Érezze magát jobban, vegye igénybe profi masszázsunkat!

Masszíroztasson olyan gyógymasszőrrel, aki garantálja izmai ellazulását!
Fókuszáljon a jobb közérzetre!

Szeretné, hogy profi, tapasztalt masszőrcsapat segítsen Önnek annak érdekében, hogy a jobban érezze magát? Szeretné megszüntetni sajgó izmai fájdalmát, és újra gondtalanul mozogni?

Kérjen ingyenes visszahívást, vagy írjon e-mailt! A segítségére leszünk!

HÍVJANAK VISSZA!

E-mail-es, telefonos és online megrendelés elküldésével és konkrét időpontfoglalással (visszaigazolással) igénybe veszi a szolgáltatásunkat, így aláveti magát az Általános Szerződési Feltételeknek.

Foglalja le masszázs időpontját MOST!

ONLINE FOGLALÁS

+36 30 594 9225

norbert@kiseri.hu

Th. Kiséri Norbert
Élet és Masszázsterapeuta

A blog célja: a masszázs népszerűsítése, masszázsok leírása, filozofálás mellett, egymás segítése, egy egészségesebb, jobb, élhetőbb és emberibb világ érdekében. Tartson velem! Amennyiben hasznosnak találja oldalam kérem ossza meg másokkal is. Köszönöm!

Miről szeretne ma olvasni?

Akció!

Legfrissebb blogposztok

Hogy szabaduljak meg a csuklyásizom fájdalmaktól?

Volt már úgy, hogy szinte alig tudott aludni, mert azt érezte, hogy a "csuklyásizmai leszakadnak" és akármerre forgolódott, mozdult nem lett jobb? Kenegette mindennel, de valahogy nem akart enyhülni, és ez nagyon elkeserítette, már-már a mindennapi életminőségét is...

Hogy alakul ki a derékfájdalom? – Út a derékfájdalmakhoz

Gyakori eset, hogy szakemberhez(orvoshoz, masszőrhöz, gyógytornászhoz) akkor megyünk ha fáj, pedig a fájdalom már a végső jele egy hosszú ideje fennálló állapotromlásnak. Ez a cikk egy kis gondolatébresztő, hogy bizony a derékfájdalmak, folyamathoz kötöttek, nem pedig...

Hogyan fogyhatsz 14kg-t 3 hónap alatt, a mélyhátizmaid egészségének megőrzésével?

Sztár és divatdiéták hada található a neten, valamelyik működik valamelyik csak kínkeserves önsanyargatás. Most itt a módszer, ami segítségével én is elértem a célom, mert ugye nem csak beszélünk róla, hanem tesszük is. Ha megszeretné tudni mi a fogyás titkos...

A 6 leggyakoribb tévhit a masszázzsal kapcsolatban

Rengeteg mende-monda kering a masszázs pozitív hatásaival kapcsolatban az interneten, sámánoktól kezdve a csontkovácsokig. Olyan hangzatos kijelentések, amik nagy részét már mind hallottuk, és valljuk be el is hittük, mert egyszerűnek, logikusnak tűnt. Figyelem!...

Gyorssegély otthon: Mit tettem a fájós derekammal?

Egy megterhelő nap vagy egy hirtelen mozdulat gyakran okozhat fájdalmakat.       Mit tehetünk hirtelen jelentkező derékfájdalom esetén? Szúró, kellemetlen érzés? Valami nincs rendben a derékkal? Fájó diszkomfort állapot és szinte ki nem bír egyenesedni...

Csatlakozzon közösségünkhöz!

IDŐPONTOT KÉREK MOST!