Himalája só peeling

A himalája só felhasználása évek óta köztudott és töretlen sikernek örvend, a 84 féle ásványi anyag hatása, mely segítségével bőrünket krémek nélkül ápolhatjuk, most elérhetővé vált nálam is. Kérhető testmasszázs nélkül, de akár masszázs terápia kiegészítéseként is.

Norbi masszőr Himalája ső peeling
Hogy történik a kezelés?

A masszőr speciális Himalája só illetve olaj keverékét felviszi testünkre lábtól-nyakig elnyújtott dörzsölő fogásokkal, majd betakarva 30 percig a páciensen hagyja hatni a mixtúrát, közben a talpunkat masszírozza. A kezelés végére kellemes melegség tölti el szervezetünket, a Cellák hatása miatt. A terápia végeztével langyos vizes zuhanyzás javasolt.

A Himalája só peeling alkalmazásának javallatai:
– stresszoldás – regeneráció – bőrproblémák kezelése – narancsbőr kezelése – pikkelysömör kezelése – méregtelenítés – salaktalanítás – ránctalanítás

Hivatások szerinti masszázsok

A masszázs csakis  Önről szól, így nem csak az évezredek óta fennálló terápia pihentető élményei kényeztetik érzékeit, de személyre szabott gyógyító masszázs esetén egészsége  mind prevenciós, mind rehabilitációs hatásokban is részesülnek.

Rohanó világunk rengeteg terhet rak vállainkra, és mi csak egyre többet és többet vállalunk.

De valójában mit ér mindez, ha nem egészségben, jólétben élvezhetjük?

Rájöttem, hogy bizonyos munkavégzéseknél megadott izmok, a stressz és egyoldalú terhelés hatására intenzívebben terhelődnek, mint más munkakörökben és ezzel egészségünket, szabad mozgásunkat is veszélyeztethetik.

Mit tudunk tenni?

Megfigyeléseim alapján, mind szellemi, mind fizikai igénybevétel esetén  más-más izmok kerülnek stresszhelyzetbe, így az egyén igényeit figyelembe véve, az adott munkaköröknek megfelelő masszázs módszert szükséges alkalmazni.

Az EGYÉNRE szabott masszázs hatásai:

– Az Ön életmódját leginkább támogató masszázstípusok variációja

– Napi rutinjába beépülő terápia

Pedagógus masszázs
Évek óta a jövő generációját neveli, oktatja? De, mintha az évek csak múlnának, egyre többször érzi, hogy fáradtabban ébred, hát, nyak, derékproblémái vannak és szinte már kedve sincs bemenni az iskolába? Összeszorul a gyomra, sokat stresszel, szinte mindennap?Norbi masszőr pedagógus masszázs

Érezze magát jobban, a hatásos megoldás Önnél kopogtat:
Létezik egy módszer, amellyel könnyedén megszabadulhat ezektől a nehéz súlyoktól, ráadásul nem szükséges kimozdulnia otthonról sem.

Mi fog történni a kezelés során?

– Telefonos egyeztetést követően a Gyógymasszőr felkeresi Önt otthonában.

– Kikérdezi, illetve felméri az Ön állapotát.

– Hatásos kezelési módszerrel, terápiájával azonnali segítséget nyújt fájdalmainak.

– Ellazult állapotban, stressz és fájdalommentesen jobban fogja érezni magát.

Sofőr masszázs

Irodai masszázs

Sztár-masszázs

Eddigi pályafutásom alatt több “sztárral”, “celebbel”, előadóval, sportolóval kerültem kapcsolatba, mint masszőr, mely arról adott tanúbizonyságot, hogy Ők is emberek, szükségük  van a prevencióra, masszázsra. Amennyiben érdeklődik szolgáltatásaim iránt/ különleges kéréssel venné igénybe masszázsom.  A diszkréció garantált!

Norbi masszőr Masszázs házhoz Budapesten

A masszázs házhoz a pedagógusok, tanárok, tanítók, bölcsődei nevelők, sofőrök, irodai dolgozók, sztárok számára is megoldást nyújt! Kérjen ingyenes tanácsadást. További információkért hívjon a +36 30 594 92 25-ös telefonszámon, vagy vegye fel velem a kapcsolatot a norbert@kiseri.hu -s e-mail címen.