Szállodai masszázs és wellness szolgáltatások hatékonyságnövelése egyszerűen!

Sokan mondják, hogy nem volt jó a masszázs a szállodában? Egy wellnessbe csomagolt himi-humit kaptak vendégei? Visszajáró vendégek hiányoznak? Nem talál megfelelő szakembert masszőrt vagy nem lehet őket motiválni? Csökkenő forgalom? Van megoldás.

Ha Ön is ezzel problémával küzd, oldalunk Önnek szól.

Egy wellness részleg üzemeltetése rengeteg energiát kíván, a masszőrök és a recepció együttműködése és folyamatos fejlesztése nem egyszerű feladat.

Napi szintű problémák, melyek az Ön Wellness részlegét is érintik.

Sokan azt gondolják mégis belevágnak, aztán telnek múlnak a hónapok és nem jönnek az eredmények, vagy ha jönnek, akkor is nehezen, nagy szenvedések árán sikerül kifacsarni valamit.

Hatékonyabban működő rendszer, növekvő forgalom egy jól bevált, működő struktúrával.

Tanácsadónk vállalja wellness részlege masszázs részlegének hatékonyabb üzemeltetésének megtervezését. És azt jelenti, hogy a masszázs részlegét, sikeresebb tudja üzemeltetni, mert lesz aki jól működő rendszerré teszi. Nagyobb bevételt termelhet és jobb eredményeket érhet el.
Kiszámíthatóan és biztonságosan működő struktúránkkal, kevesebb fáradtsággal, mérhető adatokkal elismertebb helyet hozhat létre. Ráadásul a masszőr csapata is képzettebb lesz és hosszútávon sokáig számíthat rájuk. – Üzemeltetési gondok nélkül telnek mindennapjai.

Wellness tanácsadásunknál:
Megvizsgáljuk részlege jelenlegi működési elveit(honnan jönnek a vendégek, mi alapján döntenek, milyen a terapeuták képzettsége, hogy viselkednek)
Hatékonysági tanulmányt készítünk, ahol a feltárt hibákat kielemezzük és javaslatokat teszünk a megvalósításra.
Létrehozzuk és folyamatosan kontrolláljuk rendszerünket, és mérhető adatok alapján módosítunk, hogy Önnek ezzel már ne kelljen foglalkoznia.

Az eredményes növekedés titka

Akik velünk dolgoztak sikeresek lettek és növekedtek. Részletes referencia listáért és wellness részleg hatékonyság növelő csomagunkért töltse ki űrlapunkat, kollégánk 24 órán belül felveszi ÖNnel a kapcsolatot:

Jelentkezzen MOST és csatlakozzon a sikeres és eredményeket felmutató vezetők táborához!

Az első 14 jelentkező ajándék 300 pontos működési ellenőrző listát kap a napi rutin kialakításához.


* A jó minőségű munkavégzés (tervezés, oktatás, kivitelezés,tesztelés) miatt kapacitásunk véges, küldje el jelentkezését mihamarabb, hogy Önnek is segíthessünk.