Sikeres wellness részlegek titkai(az összes részlet amitől jobban működhet a rendszere)

Szállodai masszázs és wellness szolgáltatások hatékonyságnövelése egyszerűen! Sokan mondják, hogy nem volt jó a masszázs a szállodában? Egy wellnessbe csomagolt himi-humit kaptak vendégei? Visszajáró vendégek hiányoznak? Nem talál megfelelő szakembert masszőrt vagy nem lehet őket motiválni? Csökkenő forgalom? Van megoldás.

Ha Ön is ezzel problémával küzd, oldalunk Önnek szól.

Egy wellness részleg üzemeltetése rengeteg energiát kíván, a masszőrök és a recepció együttműködése és folyamatos fejlesztése nem egyszerű feladat.

 

 

 

 

Napi szintű problémák, melyek az Ön Wellness részlegét is érintik.

Sokan azt gondolják mégis belevágnak, aztán telnek múlnak a hónapok és nem jönnek az eredmények, vagy ha jönnek, akkor is nehezen, nagy szenvedések árán sikerül kifacsarni valamit.

Hatékonyabban működő rendszer, növekvő forgalom egy jól bevált, működő struktúrával.

Tanácsadónk vállalja wellness részlege masszázs részlegének hatékonyabb üzemeltetésének megtervezését. És azt jelenti, hogy a masszázs részlegét, sikeresebb tudja üzemeltetni, mert lesz aki jól működő rendszerré teszi. Nagyobb bevételt termelhet és jobb eredményeket érhet el.
Kiszámíthatóan és biztonságosan működő struktúránkkal, kevesebb fáradtsággal, mérhető adatokkal elismertebb helyet hozhat létre. Ráadásul a masszőr csapata is képzettebb lesz és hosszútávon sokáig számíthat rájuk. – Üzemeltetési gondok nélkül telnek mindennapjai.

Wellness tanácsadásunknál:
Megvizsgáljuk részlege jelenlegi működési elveit(honnan jönnek a vendégek, mi alapján döntenek, milyen a terapeuták képzettsége, hogy viselkednek)
Hatékonysági tanulmányt készítünk, ahol a feltárt hibákat kielemezzük és javaslatokat teszünk a megvalósításra.
Létrehozzuk és folyamatosan kontrolláljuk rendszerünket, és mérhető adatok alapján módosítunk, hogy Önnek ezzel már ne kelljen foglalkoznia

 

 

 

 

Az eredményes növekedés titka

Akik velünk dolgoztak sikeresek lettek és növekedtek. Részletes referencia listáért és wellness részleg hatékonyság növelő csomagunkért töltse ki űrlapunkat, kollégánk 24 órán belül felveszi ÖNnel a kapcsolatot.

Jelentkezzen MOST és csatlakozzon a sikeres és eredményeket felmutató vezetők táborához!

 

Az első 14 jelentkező ajándék 300 pontos működési ellenőrző listát kap a napi rutin kialakításához.

 

* A jó minőségű munkavégzés (tervezés, oktatás, kivitelezés,tesztelés) miatt kapacitásunk véges, küldje el jelentkezését mihamarabb, hogy Önnek is segíthessünk.

 

 

 

 

 

 

Foglalja le masszázs időpontját MOST!

ONLINE FOGLALÁS

+36 30 594 9225

norbert@kiseri.hu

Th. Kiséri Norbert Élet és Masszázsterapeuta

A blog célja: a masszázs népszerűsítése, masszázsok leírása, filozofálás mellett, egymás segítése, egy egészségesebb, jobb, élhetőbb és emberibb világ érdekében. Tartson velem! Amennyiben hasznosnak találja oldalam kérem ossza meg másokkal is. Köszönöm!

Miről szeretne ma olvasni?

Akció!

Legfrissebb blogposztok

Gyorssegély otthon: Mit tettem a fájós derekammal?

Egy megterhelő nap vagy egy hirtelen mozdulat gyakran okozhat fájdalmakat.       Mit tehetünk hirtelen jelentkező derékfájdalom esetén? Szúró, kellemetlen érzés? Valami nincs rendben a derékkal? Fájó diszkomfort állapot és szinte ki nem bír egyenesedni...

Mit tanultam a kutyáimtól a fájdalmakról?

- avagy mit tudunk tenni fájdalmak esetén. Mindenki átélt már fájdalmakat élete során. Leggyakrabban nyaki, háti vagy ízületi területen találkozunk velük. Sok formája, oka és lokalizációja lehet. Mit tehetünk? Hogy ismerjük fel? és mikor érdemes orvoshoz menni,...

Hogyan erősítettem a hátam és meditáltam a vízen könnyedén?

Kikapcsolódás és vízi élmények SUP-al. Évek óta nagy szeretettel úszkálok a hazai vizekben és mindig is figyeltem, hogy sokan egy levegővel fújt deszkával eveznek, majd aszalódnak a napon. Soha nem értettem, hogy miért jobb a 25-26 fokos vízi mozgás helyett a deszkát...

Milyen érzés ha masszíroznak? Profi kezek tapasztalatai alapján.

Egy fárasztó nap után gyakran előfordul, hogy a fizikai kimerültség határán, feszes izmokkal hátradőlve azt érezzük, valami nem komfortos. Akármerre mozgolódunk, nem találjuk meg a megfelelő pozíciót és érezzük valami nincs rendben. Ilyenkor nyújthatjuk izmainkat,...

Kalandok határok nélkül

- Hogy lettem egészségtudatosabb és kaptam mérhető eredményeket egy precíz szerkezettel? Aki ismeri munkásságom tudja, hogy szeretem a rendelkezésre álló adatokból kihozni a maximumot, nemcsupán a végtaghossz különbségek megfigyelésére fektetek hangsúlyt,...

Csatlakozzon közösségünkhöz!

IDŐPONTOT KÉREK MOST!