http://norbimasszor.hu

Sikeres wellness részlegek titkai(az összes részlet amitől jobban működhet a rendszere)

Szállodai masszázs és wellness szolgáltatások hatékonyságnövelése egyszerűen! Sokan mondják, hogy nem volt jó a masszázs a szállodában? Egy wellnessbe csomagolt himi-humit kaptak vendégei? Visszajáró vendégek hiányoznak? Nem talál megfelelő szakembert masszőrt vagy nem lehet őket motiválni? Csökkenő forgalom? Van megoldás.

Ha Ön is ezzel problémával küzd, oldalunk Önnek szól.

Egy wellness részleg üzemeltetése rengeteg energiát kíván, a masszőrök és a recepció együttműködése és folyamatos fejlesztése nem egyszerű feladat.

 

 

 

 

Napi szintű problémák, melyek az Ön Wellness részlegét is érintik.

Sokan azt gondolják mégis belevágnak, aztán telnek múlnak a hónapok és nem jönnek az eredmények, vagy ha jönnek, akkor is nehezen, nagy szenvedések árán sikerül kifacsarni valamit.

Hatékonyabban működő rendszer, növekvő forgalom egy jól bevált, működő struktúrával.

Tanácsadónk vállalja wellness részlege masszázs részlegének hatékonyabb üzemeltetésének megtervezését. És azt jelenti, hogy a masszázs részlegét, sikeresebb tudja üzemeltetni, mert lesz aki jól működő rendszerré teszi. Nagyobb bevételt termelhet és jobb eredményeket érhet el.
Kiszámíthatóan és biztonságosan működő struktúránkkal, kevesebb fáradtsággal, mérhető adatokkal elismertebb helyet hozhat létre. Ráadásul a masszőr csapata is képzettebb lesz és hosszútávon sokáig számíthat rájuk. – Üzemeltetési gondok nélkül telnek mindennapjai.

Wellness tanácsadásunknál:
Megvizsgáljuk részlege jelenlegi működési elveit(honnan jönnek a vendégek, mi alapján döntenek, milyen a terapeuták képzettsége, hogy viselkednek)
Hatékonysági tanulmányt készítünk, ahol a feltárt hibákat kielemezzük és javaslatokat teszünk a megvalósításra.
Létrehozzuk és folyamatosan kontrolláljuk rendszerünket, és mérhető adatok alapján módosítunk, hogy Önnek ezzel már ne kelljen foglalkoznia

 

 

 

 

Az eredményes növekedés titka

Akik velünk dolgoztak sikeresek lettek és növekedtek. Részletes referencia listáért és wellness részleg hatékonyság növelő csomagunkért töltse ki űrlapunkat, kollégánk 24 órán belül felveszi ÖNnel a kapcsolatot.

Jelentkezzen MOST és csatlakozzon a sikeres és eredményeket felmutató vezetők táborához!

 

Az első 14 jelentkező ajándék 300 pontos működési ellenőrző listát kap a napi rutin kialakításához.

 

* A jó minőségű munkavégzés (tervezés, oktatás, kivitelezés,tesztelés) miatt kapacitásunk véges, küldje el jelentkezését mihamarabb, hogy Önnek is segíthessünk.

 

 

 

 

 

 

Foglalja le masszázs időpontját MOST!

ONLINE FOGLALÁS

+36 30 594 9225

norbert@kiseri.hu

Th. Kiséri Norbert Élet és Masszázsterapeuta

A blog célja: a masszázs népszerűsítése, masszázsok leírása, filozofálás mellett, egymás segítése, egy egészségesebb, jobb, élhetőbb és emberibb világ érdekében. Tartson velem! Amennyiben hasznosnak találja oldalam kérem ossza meg másokkal is. Köszönöm!

Miről szeretne ma olvasni?

Akció!

Legfrissebb blogposztok

Hogy szabaduljak meg a csuklyásizom fájdalmaktól?

Volt már úgy, hogy szinte alig tudott aludni, mert azt érezte, hogy a "csuklyásizmai leszakadnak" és akármerre forgolódott, mozdult nem lett jobb? Kenegette mindennel, de valahogy nem akart enyhülni, és ez nagyon elkeserítette, már-már a mindennapi életminőségét is...

Hogy alakul ki a derékfájdalom? – Út a derékfájdalmakhoz

Gyakori eset, hogy szakemberhez(orvoshoz, masszőrhöz, gyógytornászhoz) akkor megyünk ha fáj, pedig a fájdalom már a végső jele egy hosszú ideje fennálló állapotromlásnak. Ez a cikk egy kis gondolatébresztő, hogy bizony a derékfájdalmak, folyamathoz kötöttek, nem pedig...

Hogyan fogyhatsz 14kg-t 3 hónap alatt, a mélyhátizmaid egészségének megőrzésével?

Sztár és divatdiéták hada található a neten, valamelyik működik valamelyik csak kínkeserves önsanyargatás. Most itt a módszer, ami segítségével én is elértem a célom, mert ugye nem csak beszélünk róla, hanem tesszük is. Ha megszeretné tudni mi a fogyás titkos...

A 6 leggyakoribb tévhit a masszázzsal kapcsolatban

Rengeteg mende-monda kering a masszázs pozitív hatásaival kapcsolatban az interneten, sámánoktól kezdve a csontkovácsokig. Olyan hangzatos kijelentések, amik nagy részét már mind hallottuk, és valljuk be el is hittük, mert egyszerűnek, logikusnak tűnt. Figyelem!...

Gyorssegély otthon: Mit tettem a fájós derekammal?

Egy megterhelő nap vagy egy hirtelen mozdulat gyakran okozhat fájdalmakat.       Mit tehetünk hirtelen jelentkező derékfájdalom esetén? Szúró, kellemetlen érzés? Valami nincs rendben a derékkal? Fájó diszkomfort állapot és szinte ki nem bír egyenesedni...

Csatlakozzon közösségünkhöz!

IDŐPONTOT KÉREK MOST!