http://norbimasszor.hu

„Rudolf Breuss, a híres osztrák természetgyógyász a hozzá forduló gerincproblémás betegek segítése érdekében dolgozta ki a Breuss masszázs terápiát, mely segítségével a gerincoszlop nyújtására van lehetőségünk, ezáltal a fájdalmas gerincproblémáknál is kiegészítő kezelése a Dorn terápiának.  Hatékonyan segíti a porckorongok terheléséből adódó elváltozások megakadályozását, regenerációját. Ellazult állapotba juttatja a pácienst, amely hozzásegíti a gyorsabb regenerálódáshoz, felépüléshez. ”

„Szabó Gyuri bácsi a bükki füvesember: tudománya, legendás személyisége, híres felfedezése, a cukorbetegség elleni tea tették országszerte ismertté a nevét. Tudását nagymamájától, a javasasszonytól tanulta még gyerekkorában. 150 féle gyógynövényt ismer és használ. Számos olyan gyógynövényekből készülő teája van, melyekkel komoly betegségeket lehet megelőzni és gyógyítani. ”

bükkszentkereszt-masszőr-masszázs

Bükkszentkeresztről származó masszőrként, terapeutaként mindig is fontosnak tartottam a természet és a masszázs egyensúlyával harmóniájával támogatást nyújtani embertársainknak,  derék-hát panaszaiknak enyhítésével hozzájárulva egy jobb életminőség megteremtéséhez, így született meg az ötlet, hogy a Breuss masszázshoz szükséges vivőanyagot, szülőfalumból Bükkszentkeresztről származó vivőanyaggal, tehát Gyuri bácsi Orbáncfűkivonatának felhasználásával készítsem el saját magam és erre építsek fel egy metodikát, mely szem előtt tartja az Orbáncfű tisztaságát, természetességét kombinálva a Breuss masszázs gerinc nyújtó, melegítő, lazító, porckorong tehermentesítő hatásával.

Az eredmény csodálatos, a nemes gyógynövényből készült különleges vivőanyag keverék és a szakszerűen kivitelezett fogások nagyszerűen kiegészítik egymást.

norbi-masszőr-breussA bükkszentkereszti Orbáncfűvel kiegészített Breuss masszázs hatásai:
– Lágy, lazító, regeneráló, energetizáló, a porckorongok tehermentesítését elősegítő masszázs
– Az izmokra, a gerincoszlopra kifejtett relaxáló, fájdalom csökkentő, tehermentesítő hatás
– Támogatja a fizikai, az érzelmi, a mentális, a szellemi szintek blokkjának feloldódását
– Segíti a gerinc energetikai regenerálódási és kiegyensúlyozási folyamatát
A bükkszentkereszti Orbáncfűvel kiegészített Breuss masszázs Menete:
– A gerinc két oldalán történő 50 perces lassú nyújtó hatású masszázs
– bükkszentkeresztről származó orbáncfű alapanyag alkalmazásával, mely táplálja a porckorongokat
– A masszázs végén alkalmazott 10 perces orbáncfű pakolás, speciális fóliával, mely hatékonyan átmelegíti a bőrt, a bőr alatti szöveteket, egészen a gerincoszlopig

Kérdése van a Breuss gerincregeneráló masszázs terápiával kapcsolatban? Írjon e-mailt: norbert@kiseri.hu

IDŐPONTOT KÉREK MOST!