http://norbimasszor.hu

„Amint az utolsó fát is kivágtuk, az utolsó halat is kifogtuk, és az utolsó folyót is megmérgeztük, rájövünk majd, hogy a pénz nem ehető.”

A posztomhoz talán ez az idézet , ami leginkább köthető és ezzel be is vezetném rövid mondandómat , hogy szerintem nem kell arról szót említenem, hogy Budapest levegője mennyire szennyezett. Sokan vagyunk , úgy , hogy kényelmünket szolgálva a legközelebbi helyekre is autóba ülünk, talán civilizációs ártalom.(vagy szimpla lustaság)

A napokban úgy döntöttem, hogy még ha globálisan nem is tudom megoldani a problémát, viszont saját magam apró lépésével teszek ez ellen, MOBIL MASSZÁZS HELYSZÍNEIMET TÖMEGKÖZLEKEDÉSSEL, BKV-val KÖZELÍTEM MEG.

Számomra fontos a természet , a környezet, mint rendszer felfogása és arra kérek mindenkit aki teheti, gondolkodjon el rajta, és cselekedjen saját belátása szerint.

Természetesen masszázs időpontok továbbra is foglalhatóak(06/30 5949225), és a technika vívmányainak köszönhetően ugyanolyan rugalmasan érkezek ki a helyszínekre is. Ne feledjük, a jövő rajtunk múlik.

norbi masszőr- levegő

IDŐPONTOT KÉREK MOST!