http://norbimasszor.hu

A narancsbőr(cellulit) a nőket nagyobb számban érintő esztétikai probléma, mely hátterében a vér- és nyirokkeringés funkcionális zavara áll.narancsbőr-masszázs-köpöly

Előző bejegyzésemben már kitértem a táplálkozás és mozgás fontosságára, most inkább azokról a módszerekről írnék, amelyekkel kiegészítve hatásosan tudunk tenni a narancsbőr ellen. Fontosnak tartom megemlíteni a rendszeresség elvét, mely az alábbi praktikák mindennapjainkba való „beépítését” jelenti.

1. Amit otthon is megtehetünk mindennap az a váltózuhanyzás, mely segíti a nyirokkeringést. A végtagjainkkal kezdjük, majd a törzsünkkel folytassuk,
ne feledjünk elidőzni, a problémás területeken.

2.Érdemes száraz kefével és illóolajokkal(fahéj,citrom,borókafenyő) átdörzsölnünk naponta a bőrünket. A lényege abban rejlik, hogy fokozzuk a keringést az adott területeken, a vérkeringést és ezzel gyorsuljanak anyagcsere folyamataink.

3. Heti 2 Szauna segítségével fokozódik az izzadás, ezáltal a méregtelenítés is hatásosabb. Rendszeres szaunázás hatására a bőr simábbá és feszesebbé válik ezáltal a narancsbőr enyhülésére számíthatunk.

4.-5. A masszázsterápia és a köpölyözés kombinációját emelném ki, melyet részletesen is be szeretném mutatni.
Érdemes tudni, mint minden narancsbőr elleni kezelésnek, ennek a módszernek is a legfontosabb eleme a keringés-méregtelenítés fokozása természetes, hatékony és kényelmes módon.  Hatására karcsúsít, átformálja a testet és feszesebbé varázsolja a bőrt.

A kezelés 60 percet vesz igénybe, először az érintett talp pontokat (Nyirokcsomók, vesepontok, hólyagpontok, bél területe) stimuláljuk, majd a kezelés helyi fázisa, a gyúrómasszázs következik, mellyel először a combok elülső részét, dolgozom át, majd keringésfokozó vivőanyagot viszek fel és erős vákuumú köpöllyel egészítem ki a masszázst, melyet 20 perces meleg fóliás tekercseléssel teszek teljessé. Az elülső terület kezelése után, hasra fordul majd a combok hátsó részének kezelés következik.

A kezelés hatására helyre áll a micro cirkulációs keringés. Az irha és a bőralja vérereiben keletkező vérbőség, a bőr rétegeiben jelentős változást eredményez, mindemellett fokozódik a nyirokkeringés ezáltal komplex méregtelenítés jön létre.

GY.I.K:
Kik vehetik igénybe a narancsbőrkezelést?
Mindenki, aki szeretné elkerülni a narancsbőr kialakulását, vagy a meglévőt eltüntetni.

Egy alkalom hatásos?– Igen, egy alkalom után is látható már a változás, hiszen a bőr feszesebb, az izomzat tónusosabb lesz.

Minden esetben működik a cellulit masszázs?
Igen, ha a tanácsaimat betartja, és rendszeresen jár kezelésre.

Mennyi idő múlva hat a kezelés?
Megelőzésre heti egy alkalom kezelés javasolt.
Fokozott narancsbőr esetén, kb. 3 kúra javasolt(Egy kúra 8-15 alkalom) ami egyéntől függően változhat.

Pár hét múlva megyünk nyaralni, szeretném eltüntetni a narancsbőrt, mit javasol?
Ebben az esetben a fokozatosság elvét betartva egy 3 hétig tartó intenzív terápiát javaslok, mely az első két hétben mindennapi kezeléssorozatot tartalmaz az egyéni szükségleteknek
megfelelően, az utolsó héten heti 3 kezelést javaslok.

Fontos figyelembe venni, hogy a narancsbőr kezelése mindenképp egy hosszabb folyamatot vesz igénybe(hisz a narancsbőr sem egy nap alatt alakult ki.), viszont a megnövekedett fizikai igénybevétel miatt enyhe fájdalmak léphetnek fel, mindenképp csakis szakképzett terapeuta segítségével szabad a kezelést intenzíven alkalmazni.

Kérdése van? Hozzászólna? Írjon e-mailt: a norbert(kukac)kiseri.hu-ra.

IDŐPONTOT KÉREK MOST!