Hogyan válasszunk masszőrt?

Olvasási idő: 2 perc
A masszőr választása nem egyszerű feladat, főleg abban az esetben ha kicsit zárkózottabban vagyunk, nehezen nyílunk meg idegeneknek, akár neveltetésünkből, akár személyiségünkből adódóan.
Nincs tökéletes masszőr, aki profi és mindenkinek megfelel pont úgy, mint ahogy nincs olyan ember aki mindent tökéletesen tudna, viszont nagyon sok múlik a hozzáálláson, igyekezeten és a szorgalmon.
A masszázs varázsa legfőképp  a bizalmon múlik, merjünk bizalmat adni annak az embernek aki  kezeit alatt fekszünk majd, személyes találkozás alkalmával, a bemutatkozásnál nyugodtan kérdezzünk a kezelésről, és amennyiben kialakul az első benyomás alapján a szimpátia masszőrünk iránt, nyugodtan fáradjunk be vele a kezelő helyiségbe.
Milyen tulajdonságok lehetnek a masszőr választás mércéi?Mi alapján válasszunk masszőrt?
Egy masszőr szimpatikus lehet, a határozott fellépése alapján, személyes találkozás alkalmával.Ruházat, ápoltság feltétele egy kontaktus kialakításának. A jó masszőr udvarias, és segítőkész, illetve tájékozott szakterületén, a problémákról közérthetően beszél.
 
Miért nem, olyan könnyű jó masszőrt találni világunkban?
Azért, mert egy jó masszőrre nincs „ráírva”, hogy jó masszőr, több masszázs után magunknak kell rájönnünk, megtapasztalnunk melyik a számunkra leginkább megfelelő masszőr, az aki erősen megdolgozza izmainkat vagy pedig az aki kényeztetően simogatja sajgó testrészeinket.

Legjobb esetben a masszőr alázattal rendelkezik szakmája iránt, és vendégközpontú, ezért képes alkalmazkodni kéréseinkhez. Fontos , hogy ilyen masszőrt válasszunk, mert csakis így számíthatunk igényeinknek megfelelő masszázsra.3

Ha bármilyen kérdése lenne fittséggel, egészséggel kapcsolatban hívjon telefonon a +36 30 594 92 25 -ös telefonszámon, vagy írjon e-mailt a norbert@kiseri.hu-ra . Amennyiben hasznosnak találta bejegyzésem, kérem, ossza meg másokkal is, sokat segíthet. Jó egészséget!

Ide kattintva lehetősége van támogatni a munkásságomat. Köszönöm szépen!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..