http://norbimasszor.hu

Egy fárasztó, stresszes nap után legszívesebben elutaznánk egy kellemes nyugalmas helyre, jó messzire, olyan tájakra, ahol megfelelően ki tudjuk magunkat pihenni és jól érezhetjük magunkat, mert igen megérdemeljük, hiszen napjaink csak a munkáról és a feladatok tömkelegéről szólnak. Amennyiben Ön is így érzi ezt, akkor bejegyzésem Önnek szól.

hawaii-norbimasszőr

Fenséges környezet pillanatok alatt…

Létezik egy innovatív relaxációs módszer, mely segítségével mindez elérhető Önnek is, ráadásul nem szükséges elutaznia és akár kényelmesen otthona melegében, a karosszékből élvezheti a pihenés legjobb módját és eltávolodhat a mindennapoktól egy rövid időre.

Érezze a talpával Hawaiit, lássa a szemével a lenyűgöző környezetet, majd hunyja le pihenjen a masszázs közben és mikor újra kinyitja a szemét eszméljen rá, hogy valóban ezen a csodálatos helyszínen van, hiszen ez a terápia nem csupán egy masszázsmódszert takar, hanem valódi vizuális élménnyel is teljessé teszi pihenését.

masszázs-virtuális-valóság

Csodálatos környezet, bárhol-bármikor.

Mi is ez a módszer, hogy valósul meg a Hawaii talpmasszázs?

A Hawaii talpmasszázs, egy speciális masszázstechnika és a digitális technikával létrehozott világban(virtuális valóságban) létrehozott relaxáció kombináció, mellyel pár pillanat alatt a világ legszebb helyszíneire juthatunk el, és melyben a felhasználó saját maga is  részt vesz.

Mi is a virtuális valóság?

A virtuális valóságot azért, hozták létre, hogy az emberek könnyebben kezeljék az információt, és ezért megszűri a felesleges adathalmazokat, lehetővé teszi, hogy más szemszögből kezeljük a problémákat és új akár építő jellegű gondolatokra ébredjünk.

VR-Samsung

A jövő közelebb van, mint gondolná. Tapasztalja meg!

Masszázs a virtuális valóságban, avagy a jövő elkezdődött

Élvezze ki a valódi pihenés örömeit, nézzen szét hawaii-n, közben érezze speciális aromaterápiás olajok, füstölők fenséges illatát, és tapasztalja bőrén a kellemes speciális vivőanyagokat. Tudja meg milyen érzés kiszakadni a valóságból, és legyen ott ahol igazán kellemesen tud pihenni, hisz most csakis Ön számít!

vr-relax

Pihenés jobb minőségben, talpmasszázzsal kombinálva.

Hogy is néz ki a Hawaii talpmasszázs gyakorlatban?

A masszázs terapeuta megérkezik otthonába, rövid állapotfelmérést követően, egy puha felületű kezelőasztalra helyezi Önt, ahol kényelmes támasztékokkal (pl.hengerpárna) látja el és komfortérzete érdekében betakarja. Második lépésként füstölőt, vagy illatgyertyát gyújt, mely kellemes, harmonikus hangulat megteremtésében lesz a segítségére. Harmadik lépésként elindítja a gondosan válogatott relaxációs zenét, majd egy speciálisan a virtuális valóság érzékelésére kialakított „sisakot” illeszt fejére, ezáltal azonnal a kiválasztott helyszínre kerül és a kezelés időtartamára bele is merül a fenséges környezetbe. Amennyiben igényli a VR sisak segítségével a kezelés közben aktívan felfedezheti a területet, vagy akár, mint passzív résztvevő is élvezheti azt.(Akár a kezelés közben szemei behunyásával, relaxációs pihenéssel, alvással). A kezelés alatt természetesen mindvégig talpmasszázs, igény esetén inger terápia is igénybe vehető.

A masszázs során alkalmazott olaj, krém: speciális nyugtatóhatású, talp fáradtságérzés csökkentő hatású természetes vivőanyaggal történik.

Vr-hawaii

Egy csodás tengerpart a relaxáció új élményeivel várja.

A kezelés után a valóságból kiszakadás élményének megosztására, megbeszélésre kerül sor.

Mihez van szüksége a kezeléshez otthonában?

  • 2 darab törölközőre
  • Nagysebességű Internetkapcsolatra (WI-FI hálózattal)

A kezelés kontraindikációi, ellenjavallatai:

– Lázas állapot esetén,

– Műtétek után,

– Szívinfarktus után közvetlen,

– Trombózis gyanú esetén,

– Vérzékenység,

– Fertőző betegség,

– Súlyos pszichés zavaroknál,

– Nyílt sebbel járó megbetegedéseknél,

– Menstruációs ciklus első két napján,

– Állapotfelmérés alapján kizáró tényezők.

4

Kellemes, pihentető talpmasszázs bizony jól esik egy fárasztó nap után.

További információkat a hawaii talpmasszázs kezelésről, a virtuális valóság masszázsbeli alkalmazásáról a norbert@kiseri.hu – e-mail címen kérhet, illetve a 06/30 594- 9225-ös telefonszámon készséggel a segítségére leszünk.

Amennyiben hasznosnak találta bejegyzésem, vagy van olyan ismerőse, aki stresszel, kimerültséggel, fáradtsággal küzd, ossza meg bátran, sokat segít ezzel! – Köszönöm!

Jó egészséget!

IDŐPONTOT KÉREK MOST!