http://norbimasszor.hu

Amennyi hely, annyi szokás- tartja a mondás. Sok-sok masszőr, szálloda,wellness részleg, 20 perces masszázs, futószalag munka, egyik kézből a másikba és az eredmény, inkább meg se említem. – Ezek a gondolatok jutnak eszembe egy 15-20 perces masszázsok láttán.

De mi értelme van ennek a nesze semmi, fogd meg jól kezeléseknek?

2 dolog van ami még életben tartja  ezt a rendszert, az egyik az, hogy többet ér, mint a semmi, a másik meg a masszőrök kapzsisága.

norbi-masszőr-masszázs-házhoz

Mit tud csinálni egy masszőr 15-20 perc alatt?

Valójában csak keringést fokozni, frissíteni, vagy relaxálni lehet alkalmas ennyi idő , mivel egy nagyobb izom hatékony,szakszerű  ellazítása 25-35 percet vesz igénybe, vivőanyagtól, erősségtől függően. Egy „igényes” nyújtás 15-25 másodperces, minimum 3 ismétléssel, izmonként oldalanként és még a gyúrásokról, gyöki lazításról nem is beszéltünk.

De akkor miért árulnak még 15-20 perces mobil masszázsokat mindenhol?

Tapasztalataim szerint 1 órás pontos, szakszerűen végzett masszázs képes helyettesíteni(kivétel sport, speciális orvosi indok)  2-3 20perces társát. A masszázs árlistákban csakis azért szerepelnek, hogy a masszőrök azt tudják mondani, hogy 20perc nem volt elég gyere vissza máskor is , és minél jobb ha többször jössz , mert az eredmény annál jobb lesz. Sőt így egy masszőr megengedheti azt is magának, hogy páciense számára első körben nem ad megoldást, csak szeleteket és ezzel mind a masszőr hanyagabb munkát végez, mind a vendég rosszabbul jár.  De számoljunk csak, egy 30perces masszázs átlagára 3500Ft, ha ezt heti 3-al megszorozzuk(az eredményesség érdekében) akkor 10500Ft-ot hagyunk masszőrünknél , viszont ha egy masszőr heti egyszer egy órát masszíroz bennünket eredményesen átlagáron 5000Ft-ért (nem simogatás, hanem problémamegoldás, speciális krém nélkül) , akkor máris 5500-Ft-ot spóroltunk, 20perces „társához” képest.

Ennyit az árakról, az anyagi világról  remélem érthetően közkinccsé tettem a lényeget és az összefüggést. Még egy dolgot szeretnék megemlíteni, ami ehhez a témához kapcsolódik, hogy nálam, Norbi masszőrnél vendégeimnek nem kell aggódni a taxióraként ketyegő időtől, így csakis a pihenésre, gyógyulásra koncentrálhatnak, melyről részleteket az alábbi linkre kattintva találhatnak: http://norbimasszor.hu/husegjutalom/

Jó egészséget!

IDŐPONTOT KÉREK MOST!