http://norbimasszor.hu
Akció!

Kiséri Norbert: Hogyan meditálj és érd el céljaid (E-könyv)

990 Ft

Soha nem tudott elcsendesedni és ezáltal elérni valódi céljait pedig szerette volna? Most megtudhatja hogy juthat közelebb önmagához és érhet el sikereket a legátfogóbb megoldásokkal!
Szerezze meg a 2013 óta megtapasztalt leghatékonyabb meditációs módszereket (vagy vigye el azt, ami a legjobban érdekli Önt)!

Új, csak limitált ideig!

2 fontos képesség a boldoguláshoz,  részletes útmutató lépésről lépésre, személyes megtapasztalások és szakértői segítség kezdőknek.

Hogyan meditálj és érd el céljaid könyv valóban működő eszközei az elmúlt 10 éve minden évben segítették az útkezdőket az első lépések megtételében. Az idei évtől az útközben adott konzultáció megszűnik, de most utoljára megszerezhetik az elmúlt 10 év tapasztalának írásos anyagát, röviden, átláthatóan összefoglalva és akár személyesen is segítséget nyújtunk most Önnek.

A szakma eszközeire kíváncsi? Most azt is megszerezheti!

Korábban tanult meditálni, de szívesen tanulna az elmúlt évek LEGFRISSEBB eszközeiből? Most hozzájuthat saját megtapasztaláson alapuló módszereinkhez! (és évközben kedvére olvashatja őket)

Ha pedig szeretné elvinni az összeset (10 év vázlati anyaga, és benne összesen több, mint 3.000 csendes meditáció tapasztalata!), azt is megteheti!

Minderre pedig egy remek ajánlatot adunk. 

Az egyes konzultációra az időpontfoglalás külön-külön 6.000 – 10.000 Ft-ba kerülhet. Most viszont az összes tudást egy kisebb könyvben elviheti 9.900 Ft helyett egyszeri akciós ajánlatunkban egy jobb kávé áráért cserébe csupán 990 Ft megkaphatja!

(Több, mint 10 év tapasztalatából írt könyvecskéje, fizikai síkon izomlazító gyakorlatokkal kiegészítve!)

IDŐPONTOT KÉREK MOST!