http://norbimasszor.hu

Eljöttek a hűvöskés, borús idők, mikor a szabad levegő és kinti környezet helyett otthonunkba zárva töltjük napjaink legnagyobb részét, hiszen ilyen időben nagyon nehezen vesszük rá magunkat, hogy kimozduljunk. A rengeteg szobában töltött óra miatt, nem csak egyhangúak lesznek napjaink, de immunrendszerünk is nagy tehernek van kitéve.

Fontos szerepet kap a prevenció, azaz a megelőzés

Mindennapjaink pörögnek és túlterheltek, rengeteg stressz hatás ér bennünket nap, mint nap, mely rossz közérzetünket, fizikai-lelki disz-komfort érzetünket okozhatja, sőt ha nem cselekszünk időben akár a későbbiekben súlyos egészségügyi problémákhoz is vezethetnek.

Szerencsére létezik megoldás életünk leterheltségének csökkentésére, mely folyamatos alkalmazásával, elkerülhetjük a kínzó panaszokat, és akár úgy élhetünk, mint húsz évvel ezelőtt. A Wellness  világa kiváló egészségmegőrző lehetőséget kínál számunkra,  ha szeretjük az aktív és passzív  programokat egyaránt, hogy testünk lelkünk meg nyugodjon és könnyedén vehessük a hétköznapok kihívásait.

Kézzel fogható egészség

A kezelések és a végzett sport, adott tanácsok segítségével magasabb életminőségben élhet, sőt a kialakult fájdalmak is csökkenthetőek helyes alkalmazás esetén. A wellness szolgáltatásokhoz, mint egészségmegőrzéshez szervesen kapcsolódik a diéta, mely nem az észnélküli koplalást hangsúlyozza, hanem ezzel ellentétben a minőségi táplálék, és a kisebb adagok rendszeres elosztásával járul hozzá egészségünkhöz.

A sportok közül az úszás vagy teremben végzett gyakorlatok teszik teljessé a prevenciós hatást, melyben fontosnak tartom hangsúlyozni, a fokozatosság elvét és a rendszerességet.

Lelkünk nyugalmáról, a folyamatos jelenben tartó foglalkozások gondoskodnak. Ide tartoznak a különböző jóga gyakorlatok, de akár a csoportos nyújtás,  spinning is felelő formát jelenthet, a hétköznapoktól való elszakadásnak.

3 sík együttes kezelése

A wellness kezeléseknek már évek óta alap pilére a masszázs, mely legfőbb előnye, hogy egyszerre 3 síkon kezel,(fizikai-lelki-és érzelmi)  hisz nem csupán testünket masszírozzuk legyen szó peeling-ről, vagy egy erős sport masszázsról, hanem energiánkkal is hozzákapcsolódunk egy másik emberhez, jelen esetben a terapeutához, aki érzelmi síkon is megfelelőt képes nyújtani számunkra.

Wellness otthonunk bensőséges hangulatában

A hétköznapokban gyakran előfordul, hogy nap végére fáradtak vagyunk és már másnap is alig bírunk dolgozni, levertséget , motiválatlanságot érzünk magunkban. Szerencsére erre is létezik megoldás, mellyel saját otthonunkban élvezhetjük a wellness egyik legfontosabb elemének jótékony hatását, a masszázst. Kompromisszumokat se kell kötnie, hiszen szakképzett terapeuta segítségével, pont ugyanaz a hatás érhető el, mint a legnagyobb szállodák kínálatában, sőt mindezzel akár időt is nyer, melyet saját maga fejlesztésére vagy további pihenésére is fordíthat, és élhet jobb életminőségben, betegségek és a vállainkat úthengerként nyomó terhek nélkül, könnyedén, boldogan.

wellness-otthon

IDŐPONTOT KÉREK MOST!