http://norbimasszor.hu
Bükkszentkereszten, hegyek-völgyek ölelésében nőttem fel.A Szubalpin gyógyhelynek minősített település, rengeteg természeti kinccsel rendelkezik.
Emlékszem gyermekkoromban sokat játszottunk , túráztunk, sportoltunk az erdőben.-Nagyon kellemes időtöltés volt ,talán innen eredően mindig is közel állt hozzám a természet és az emberek szeretete.
Már fiatal koromban elhatároztam, hogy segíteni szeretnék másokon és így jutottam el arra az elhatározásra, hogy masszőr leszek.
Kezdetben autodidakta módon tanultam a masszázst, majd egy egészségügyi iskola elvégzése után, gyógymasszőr lettem. Közben nagyon sokat tapasztaltam, dolgoztam(vagyis inkább nem így fejezném ki, mivel a masszázs nem munka vagy munkahely, hanem hivatás lett számomra)
Az egészségügyben sikerült megismerkednem a Magyarországon végzett masszázs terápiákkal, az orvosi gyógymasszázzsal, kezelőlap olvasásával is. Itt ismerkedtem meg a vízalatti sugármasszázzsal(tangentorral), parafangóval, és parafin kezelések sajátosságaival is.
Közben párhuzamosan megismerkedtem a Wellness Szállodák világával, amely új szemszögből világította meg eddigi masszázs tanulmányaimat. Rengeteg embernek „segítettem” pihenését, kikapcsolódását.-Örömöt jelentett számomra.
2012 Szeptemberében végleg elhagytam otthonomat és Budapestre költöztem.
Itt is folytatom hivatásomat, mellyel az önök egészségét,pihenését szolgálom.
Bármilyen kérdéssel,masszázzsal kapcsolatban állok szíves rendelkezésére.

Kiséri Norbert
Masszázs Terapeuta

IDŐPONTOT KÉREK MOST!