Történet egy idős néniről

Olvasási idő: 1 perc

Valamelyik este menyasszonyommal épp esti kutyasétáltatásból érkeztünk haza, a bejárati ajtónál egy idős nénire lettünk figyelmesek, körülbelül 80 éves lehetett, és két jól megpakolt csomaggal próbált bejutni a főbejáraton, de amire beütötte a kódot, addig a körülbelül 2-3 méter magas bejárati ajtó bezárult előtte.
Egyből felajánlottuk segítségünket neki, ami fura volt, hogy az idős nénike alig akarta elfogadni a segítséget valószínűleg félt, hogy nehogy kirabolják, természetesen megnyugodott, amint beírtuk a kódot, és barátságosan közöltük vele, hogy itt a lakásban lakunk. Felvettük a két csomagot ami körülbelül 20-22 kg lehettett, és a lakásáig vittük be a csomagokat, közben
folyamatosan beszélt, majd elbúcsúztunk tőle. -Megköszönte, és amíg felértünk a lakásunkba, folyamatosan integettünk Neki.

Felérkezve menyasszonyommal még átbeszéltük a történteket, és rossz volt ilyen közelről megélni azt a bizalmatlanságot(Valószínűleg nem ok nélkül), ami ebben a világban gyökerezik, reméljük a jövő nyugdíjasainak nem kell majd aggódnia ilyen dolgok miatt. -Amit biztosan ígérhetünk, Mi a jövőben is biztosan jó szándékkal, önzetlenül segítünk majd.

idős-hölgy-norbimasszőr

Ha bármilyen kérdése lenne fittséggel, egészséggel kapcsolatban hívjon telefonon a +36 30 594 92 25 -ös telefonszámon, vagy írjon e-mailt a norbert@kiseri.hu-ra . Amennyiben hasznosnak találta bejegyzésem, kérem, ossza meg másokkal is, sokat segíthet. Jó egészséget!

Ide kattintva lehetősége van támogatni a munkásságomat. Köszönöm szépen!

Comments are closed.