http://norbimasszor.hu

Előfordul, hogy egy betegségből nem tudunk kigyógyulni, vagy úgy érezzük, hogy életünkben nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretnénk, mégis napról napra szembesülünk kudarcainkkal, bajainkkal és szélmalomharcként éljük meg.

Mit tehetünk, ha így érzünk, és hogy állíthatjuk meg mindezt egy boldogabb, magasabb szinten?

Teremtsünk, de először is tisztába kell tenni még pár dolgot. A teremtés, annyit jelent létrehozni valamit, de nemcsak anyagi jelleggel, hanem több síkon is teremthetünk. Fontos megemlíteni, hogy a teremtés mindig is egy egyszerű folyamat, ne úgy képzeljük el, hogy idegeskedünk, mókuskerékbe kényszerítjük magunkat, hanem sokkal inkább egy magától értetődő laza folyamatként kezeljük.(Pl. Éppen  azért nem működnek a „kényszervállalkozások” sem, mert itt már más a mozgató rugó.)

Hol itt a probléma?

A mai világban, gyerekkorunktól egy maximum két síkon szemlélhetjük meg a teremtés fázisait, pedig van egy harmadik sík is ami mindkettőtől erősebb. Képzeljük el, úgy élünk , mint az évtizedekkel ezelőtti 2 dimenziós videojáték főszereplője> Pac-man: Tudunk előre, hátra, jobbra, balra mozogni-> És ennyi a világ számára. Pedig ha 3d-ben mozogna Pac-man akkor egyből máshogy állna a világ  elé.- Nos így vagyunk ezzel, mi emberek is.

norbi-masszőr-pac-man

Először is a síkokat kell megismernünk:

1.A legalsó szint az anyagi világ ,  ebben a világban mindenki képes teremteni. Az alacsonyabb szinten lévő embereknek is sikerül, elmész dolgozni, lesz pénzed, utána elköltöd. Lehet venni házat,  kocsit, és még egóból ki is gyúrhatjuk magunkat, hogy újabb vágyaink lehessenek. – Ezen a síkon való teremtés mindenkinek megy, aki igazán él a lehetőségeivel.

2.A második szint, kicsit magasabb, de még mindig nem a legmagasabb sík, mégpedig a gondolati világ, mindenkinek van hang a fejében, mely olykor egoból dolgozik, olykor , mintha egy teljesen más oldalát mutatná meg. Gondolati sík, megjelenik a fejünkben egy kép az adott helyről, adott cselekményről, egy pillanat alatt és megvalósítjuk. – Ez már egy kicsit magasabb szintű gondolkodást, „éberebb” állapotot igényel.

3.És eljutottunk a legmagasabb szinthez, hisz hiába dolgozunk sokat anyagi világban, ki is gondoljuk gondolati síkon, de még ez kis kevés, mert nélkülözhetetlen hozzá a legfontosabb sík: Az érzelmi sík. Legegyszerűbb az a példa, hogyha nem szeretünk egy adott munkahelyet, rosszak a kollégák,esetleg a főnökség,  nem nyújt érzelmeink számára stabil talajt, és nincs mások iránti felelősségvállalásunk.(pl.nincs devizahitelünk), akkor szó nélkül ott tudjuk hagyni, mert az érzelmeink megteremtik nekünk a TEREMTÉS eme ágát, és a gondolat pillanatok alatt változást hoz létre az anyagi síkon is.

Most, hogy tisztába vagyunk a síkokkal, szintekkel, azt lenne jó rendbe tenni, hogy hogyan vihetjük át a hétköznapjainkba. Hisz mindenkiben benne vannak a teremtés síkjai, csak így 2014 tájékán megfeledkezünk róluk.

Az első lépés a felismerés, ha tudatában vagyunk a síkoknak, akkor legbelül érezzük, hogy mit kell tennünk.Sőt azt is érezzük, hogy mindent megteszünk-e az adott célért, vagy nem.  Nemcsak gondolati, de érzelmi síkon is, élvezni akarjuk a teremtés eredményét. Tudjuk ha betegek vagyunk, hogy a család körülöttünk lesz, segítenek , ápolnak, törődnek velünk, viszont hosszú távon az ilyen szintű érzelmek az egónknak kedveznek, viszont általános egészségügyi állapotunknak nem.

norbi-masszőr-teremtés

Keressük bátran a három sík összhangját, így szimbiózisban élhetünk valódi önmagunkkal és az univerzummal, betegségmentesen, boldogan. – De mindezt, már magától is tudja, mert automatikusan Ön-ben van születésünktől fogva, csak még nem „ébredt fel”.

Kérdése van? Hozzászólna?  Vegye fel a kapcsolatot velem! Kérem kattintson a linkre: http://norbimasszor.hu/kapcsolat/

IDŐPONTOT KÉREK MOST!