http://norbimasszor.hu

Épp testben épp lélek, tartja a mondás. Lelked állapota kulcs az egészséged szempontjából is, hiszen ha folyamatosan akadályok, gondok gyötörnek, fölösleges energiákat égetsz. A túl sok stressz miatt hosszútávon az egészséged sem lesz rendben, felőröl és felemészt.

Túl sok stressz, agyalás: hosszútávon veszélyezteti az egészséged. Figyelj oda tested jeleire.

Ezt egy gyakran használt hasonlattal szemléltetném: ” a lelked olyan, mint egy pohár – túltöltheted problémákkal, gondokkal, amelyek frusztrációt generálnak benned”. A megoldás közelebb van, mint gondolnád. Az emberi elme képes negatív helyzetekben torzítani és nem észrevenni a problémák gyökerét . Javítani és változtatni még nehezebb. Gondoljunk csak arra, hogy egy diéta során milyen nehéz megszabadulni pár kg súlyfeleslegtől. Mi lehet a megoldás?

A masszázs, hiszen ősidők óta alkalmazzák az egészség megőrzésére és helyreállítására is egyaránt. Egy ügyes masszőr képes tenni azért, hogy megtarthasd lelki egyensúlyod a rohanó mindennapokban. A dögönyözés kikapcsol és felfrissíti a lelked.

Miért segít a stresszoldó masszázs?

Az állandó feszültség kihatással van rád. A napközbeni teendők és a rohanás során, már a fejedben alig várod, hogy valaki kényeztessen. Képzeld csak el a délelőtti görcsölés közben, milyen segítség lenne számodra, ha tudnád, hogy este valaki lelazít és kényeztet. Egy fárasztó nap végén enyhíti az életmódodból fakadó izomfeszültségedet – igazi lélekgyógyszerként hatva rád. Derék-, nyak- és hátfájdalmad megszűnik, így pozitív energiával tölt fel. Ha rendszeresen történik a stresszoldó masszázs: idegeid kisimulnak, feltöltődsz és a stressz „huss” elillan.

Talpmasszázs elindítja öngyógyító folyamataidat

Junior masszőr koromban emlékszem, hogy anatómia enciklopédiákban gyakran láttam, hogy lábunk milyen összetett. Ekkor megfogalmazódott bennem, hogy a lábunk az egyik legleterheltebb testrészünk. Meglátásom szerint rengeteg feszültség ott halmozódik fel a testben.

A talp idegvégződéseinek stimulálása szakértő keze által segít beindítani szervezet öngyógyító folyamatait.

Ülsz, állsz vagy épp „talpalsz” egész nap lábaidnak a kényeztetés mindenképpen kijár. A szakember által végzett talpmasszázs segít megszabadulni a bennük cipelt feszültségtől, már akár napi 15 perces program ellazít, felfrissít, és új energiával tölt fel. A talppontokon keresztül a masszázs beindítja a test öngyógyító folyamatait, így könnyebben maradhatsz egészséges.

IDŐPONTOT KÉREK MOST!