http://norbimasszor.hu

Mindig is vonzott az aromaterápia, a finom illatok és a kellemes meleg otthon környezet szívmelengető érzését régóta keresem és a mindennapokban vágyom is rá. Harmónia, ha egy szóval kellene említeném a test és a lélek nyugalma. Nem számít az idő, csak az akkor és most.
Fantasztikus érzés, ismerje meg jobban, tartson Velem!

Otthon: a nyugalom és béke szigete

Valahol mindenki erre vágyik

Szeretek otthon lenni, menyasszonyommal összebújni, a kutyáinkkal játszani vagy épp elmélkedni a világ történéseiről, emberi viselkedésekről és arról, hogy hogyan lehetne ezt a világot szebbé, jobbá, emberközelibbé tenni.

Aktív pihenés passzívan

Ha az otthon melege elvarázsol, a belső vágyunk elmélyülni, keresni utunkat és közelebb kerülni önmagunkhoz is.

Meditáció (belső utazás) és önreflexió (saját magunk vizsgálata) nagyon fontos lehet, ilyenkor ha otthon tudunk lenni egy „szerető magzati burokban” újabb és újabb csodákat élhetünk át.

Engedje el magát és érezze magát jobban, otthon.

Az otthoni harmóniához hozzátartoznak a finom ízek, illatok mely leginkább az elmélyülésünket segítik elő. Az érzékek, melyek által az otthon érzése igazán magával ragadhat.

A természet ereje illóolajokkal fűszerezve

Az elmélyüléshez gyakran használok füstölőket, különböző aromaterápiás olajokat, melyek még inkább fokozzák az belső utazásom hatékonyságát. De sokszor van, hogy keresek új megoldásokat.

Aromaterápia: Fenséges illatok a belső harmóniáért.

Ilyenkor a meditációmhoz a csörgedező patak és az ínycsiklandó citrusokat hívom segítségül.

A belső elmélyüléshez a gyertyák és füstölők is kiváló segítség.

Szeretem a gyertyákat, a füstölőket, de sokszor amikor hétköznap rövidebb időm van meditálni és átélni a belső utazást, minden pillanat felértékelődik, ilyenkor modernebb megoldást választok.

Természetesség és hatékony aromavarázs otthon

Jó lét, új köntösben, otthon, mindezt egészségtudatosan

Az évek alatt találtam egy kiváló kiegészítőt otthonra, ami olyan, mint egy illatosító, de sokkal többre képes:

 • Pillanatok alatt finom illatúvá varázsolja otthonát.
 • Kellemes nyugtató hatásával segít a belso harmónia megteremtésében, pont úgy, mint egy csörgedező patak.
 • Ráadásul párás levegőt teremt, mely az egészségére is jó hatással lehet.

„Harmónia, finom illatok pillanatok alatt otthon szeretem ezt az érzést. Szeretek hazajönni és megpihenni egy strapás nap után.”

T. Nóra, Budapest

Nincs ennél jobb dolog a világon

Ha kissé nyugalomra vágyok citromfű, a választásom, ha felpezsdülni vagy diffúz agyi munkát végzek, akkor bazsalikom illatát kedvelem. De a zöldtea, orbáncfű, macskagyökér kombinációt is szívesen alkalmazom.

A harmónia az apró részletekben rejlik, próbálja ki MOST.

Teremtsen Ön is kiváló hangulatot otthon, érezze a finom illatokat és legyen jobban a természet és aromaterápia erejével.

Hasznos házi: 3 perces rituálé otthon

Az otthon, otthon (Egy vár) – hagyja kint a mindennapok terheit

Hasznos kiegészítő házi: 3 perces a mindennapokba illeszhető villám rituálé a stressz csökkentéséért és a napi feladatokból való kizökkenésért:

 1. Nézzen körbe a szobában.
 2. Vegyen nagy levegőt orron keresztül 8 másodperc alatt, 7 másodpercig tartsa benn és 6 másodperc alatt fújja ki orrán.
 3. Ismételje meg háromszor, majd nézzen körbe a szobában.
 4. Az öklét, a könyökét feszítse és a vállát szorítsa a testéhez 15 másodpercig, amilyen erősen csak bírja.
 5. Újra végezze el a 2.-ik lépést.
 6. Majd nézzen körbe ismét a szobában, nézzen meg 3 tárgyat, majd hangosan nevezze meg azokat, és mutasson rájuk utána. (Pl.asztal, szék) A lényeg, hogy minél messzebb legyenek egymástól.
 7. Majd hunyja be a szemét és újra végezze el a 2.lépést a légzőgyakorlatokkal együtt, közben figyelve, hogy nem gondol semmire. (Ha gondolatai elkalandoznának, akkor vagy monoton külső hangra figyeljen, vagy mondogassa magában, hogy minden rendben, jól vagyok mondatot.)
 8. Élvezze és tapasztalja meg az eredményt: Hurrá! Megérkezett, valóban otthon van!

Foglalja le masszázs időpontját MOST!

ONLINE FOGLALÁS

+36 30 594 9225

norbert@kiseri.hu

Th. Kiséri Norbert Élet és Masszázsterapeuta

A blog célja: a masszázs népszerűsítése, masszázsok leírása, filozofálás mellett, egymás segítése, egy egészségesebb, jobb, élhetőbb és emberibb világ érdekében. Tartson velem! Amennyiben hasznosnak találja oldalam kérem ossza meg másokkal is. Köszönöm!

Miről szeretne ma olvasni?

Akció!

Legfrissebb blogposztok

Hogy szabaduljak meg a csuklyásizom fájdalmaktól?

Volt már úgy, hogy szinte alig tudott aludni, mert azt érezte, hogy a "csuklyásizmai leszakadnak" és akármerre forgolódott, mozdult nem lett jobb? Kenegette mindennel, de valahogy nem akart enyhülni, és ez nagyon elkeserítette, már-már a mindennapi életminőségét is...

Hogy alakul ki a derékfájdalom? – Út a derékfájdalmakhoz

Gyakori eset, hogy szakemberhez(orvoshoz, masszőrhöz, gyógytornászhoz) akkor megyünk ha fáj, pedig a fájdalom már a végső jele egy hosszú ideje fennálló állapotromlásnak. Ez a cikk egy kis gondolatébresztő, hogy bizony a derékfájdalmak, folyamathoz kötöttek, nem pedig...

Hogyan fogyhatsz 14kg-t 3 hónap alatt, a mélyhátizmaid egészségének megőrzésével?

Sztár és divatdiéták hada található a neten, valamelyik működik valamelyik csak kínkeserves önsanyargatás. Most itt a módszer, ami segítségével én is elértem a célom, mert ugye nem csak beszélünk róla, hanem tesszük is. Ha megszeretné tudni mi a fogyás titkos...

A 6 leggyakoribb tévhit a masszázzsal kapcsolatban

Rengeteg mende-monda kering a masszázs pozitív hatásaival kapcsolatban az interneten, sámánoktól kezdve a csontkovácsokig. Olyan hangzatos kijelentések, amik nagy részét már mind hallottuk, és valljuk be el is hittük, mert egyszerűnek, logikusnak tűnt. Figyelem!...

Gyorssegély otthon: Mit tettem a fájós derekammal?

Egy megterhelő nap vagy egy hirtelen mozdulat gyakran okozhat fájdalmakat.       Mit tehetünk hirtelen jelentkező derékfájdalom esetén? Szúró, kellemetlen érzés? Valami nincs rendben a derékkal? Fájó diszkomfort állapot és szinte ki nem bír egyenesedni...

Csatlakozzon közösségünkhöz!

IDŐPONTOT KÉREK MOST!