http://norbimasszor.hu

Napjainkban rendkívül népszerű egészségünk megőrzése, a helyes táplálkozás, a mozgás , pihenés tudjuk, hogy hosszútávon egészségessé tesz bennünket. A masszázs, mint mozgást kiegészítő terápia célja, a ránk rakódott teher, stresszes „súlyok” eltávolítása, mind fizikailag mind lelkileg.- Épp ezért nagy felelősség a masszőr szakma, mert nem csupán annyiból áll , hogy 8 órát dolgozunk és utána nem foglalkozunk a dolgokkal, hanem sokkal összetettebb folyamat.

Jelen bejegyzésem arról, fog szólni, hogy miért is érdemes hívni mobil masszőrt. Ha jók az emlékeim , erről  a témáról már írtam korábban egy posztot, viszont itt más szemszögből fogom megközelíteni, mégpedig a Mobil Masszőr Vs. Masszázs Szalon helyzetet pedzegetem majd. Először is tisztázni szeretném, hogy cikkem nem a masszázs szalonok, helységek ellen szól, hanem  sokkal inkább a mobil masszázs lehetőségeire, jövőjére igyekszik rávilágítani.

Miért is jó a mobil masszázs? Illetve a mobil masszőr?

A legfontosabb talán a bensőséges hangulat, egy képzett és figyelmes masszőr, átlagos otthonunkból, szobánkból percek alatt kellemes masszázs szentélyt varázsol, melyet füstölőkkel, különböző aromaterápiás olajokkal, megfelelő sötétítéssel, és zenével ér el.  Nem kell kimozdulnunk otthonunk kényelméből, nem kell parkolójegyet vásárolnunk, sőt a parkolójegy árát akár a masszázsra is fordíthatjuk. Fontos még megemlítenem , azt is ,hogy a mobil masszázzsal időt is spórolunk, ami ugyebár a mai világban nagy kincs. Gondolja el, hogy fél órát közlekedéssel töltene vagy inkább családjával,szeretteivel? Érdemes még megemlítenem a mobil masszázs adta folyamatos kedvezményeket is, nálam az egy óra masszázs gyakran nem egy óra(több), mivel nem futószalag módjára masszírozom vendégeimet, hanem mobil masszázsnál igenis fontos, hogy a megfelelő idő jusson egy-egy izomcsoportra.

Miért Norbi Mobil Masszőrt érdemes választani?

Évek óta hivatásszerűen foglalkozom a masszőr szakmával. Évekig kórházakban illetve 4-5 csillagos szállodákban dolgoztam, mind emellett folyamatosan tanultam illetve a mai napig tanulok új dolgokat. Számomra tényleg az a fontos, hogy aki kezeim alól kel fel, jól érezze magát, legyen szó bármilyen fájdalomról, vagy akár a  rendszeres relaxációról is.

Kérdése van? Tegye fel bátran a norbert@kiseri.hu -ra írt e-mailben. Ha tetszett poszt ossza meg másokkal is.

norbi-masszőr (12)
 

IDŐPONTOT KÉREK MOST!