http://norbimasszor.hu

Eddig ha vasárnap ellátogatott az ember egy bevásárlóközpontba, tíz esetből legalább kilencszer nagy tömegbe futott bele, amiből arra következtetek, hogy a magyar emberek nagyrésze vasárnap tudja elintézni a bevásárlást, sőt egyes emberek számára a plázàk folyosói jelentik a kikapcsolódást.- Nos ez változik majd, hiszen Március második felében, a nagyobb bevásárlóközpontok mind-mind bezárnak majd.

Mi lesz a rengeteg felszabaduló idővel?
Annak jártam utána, hogy hogyan tudjuk a felszabaduló időtöbbletet praktikusan felhasználni? (Hogy ne úgy érezzük úgy, ha esetleg vasárnap dolgoztunk volna, hogy kevesebb fizetést kapunk.)

Elsőként ha tehetjük, töltsūk családunk körében ezt a felszabadult napot, de ne kényszerszerűen, sokkal inkább próbáljunk meg igazán odafigyelni rájuk, problémáikra és tapasztalatainkat osszuk meg velūk. Vagy szervezzūnk programokat, jó idő esetén kiránduljunk , esetleg ha rossz az idő közös élményneket a múzeumokban, mozikban is szerezhetünk, sőt a legspontánabb ötletek tudnak a legjobbak lenni, vásároljunk egy rollert és járjuk be vele Budapestet. -Teljesen más élmény lesz , mint a hétköznapok utazása,de tényleg csak a fantáziánk szabhat határt a dolgoknak.
image

Ha esetleg elfáradnánk, vagy fájdalmaink vannak, akkor egy masszázs sokat tehet testünk és lelkünk harmóniájáért, sőt akár a következő hetūnket is feldobhatjuk vele- Izmaink hálásak lesznek érte.

De a vasárnapunkat tölthetjük, Önmagunk képzésével is, tanulhatunk nyelvet, új szakmai dolgokat, vagy párunkkal közösen is valami újat.
Lényeges, hogyha bármit csinálunk, ne hiányként éljük meg, hanem új lehetőségként! -Ne feledjūk, csakis a szeretet segítségével élhetünk teljes és boldog életet! Bátran vágjunk bele!

IDŐPONTOT KÉREK MOST!