http://norbimasszor.hu

Örülök, hogy Blog oldalamra látogatott, köszönöm meg előlegezett bizalmát , és mind emellett azt, hogy bejegyzéseimet, gondolataimat olvassa. Az oldal létrejöttének célja a masszázs népszerűsítse, segítség nyújtás egy jobb élhetőbb világ érdekében.

Napjainkban nagyon sok terhelés éri a szervezetünket, munka helyi stressz, helytelen étkezés, negatív gondolatok és még sorolhatnám, a mókus kerék forog és csak forog. Vajon tényleg érdemes felőrölni magunkat a hétköznapokban? Megéri a rohanás, az aggodalom?

Mondok valamit ÖNNEK: A legfontosabb csakis az egészség. Elveszthetjük házunkat, munka helyünket, autónkat? Na és? Tanuljuk meg, hogy bármit újra tudunk kezdeni, lehet időbe tart elérni azt a szintet, de előbb utóbb elérjük. DE HA AZ EGÉSZSÉGET ELVESZÍTJÜK, azt nem tudjuk csak úgy PÓTOLNI.
Épp ezért tartom FONTOSNAK a megelőzést, mert érdemes megelőzni a bajt, a fájdalmat vagy ha valami fáj akkor orvosolni , segítő tanácsokkal támogatni egymást.

Miért pont NORBI MASSZŐRT válasszam? Hiszen annyi masszőr van manapság, különlegesebbnél különlegesebb nevekkel, képességekkel, szolgáltatásokkal. A következő rövid 4 pont arról szól majd, hogy miért érdemes NORBI MASSZŐRT választani, mi az amit máshol nem biztos, hogy megkap.

1.Szeretet teljes hozzáállást, úgy masszírozom Önt, mintha saját édesanyámat, vagy testvéremet masszíroznám, nincs futószalag munka, nincs szálloda, ha ÖNNEL foglalkozom, CSAKIS ÖN A FONTOS.

2.Folyamatos szakmai képzés, leginkább az autodidakta és a tapasztalatok útján történő tanulást részesítem előnyben úgynevezett „mentoroktól”, olyan emberektől akik szakmán belül kimagasló sikereket értek el.

3.Valódi segítségnyújtást kap, hiszen komplex kezelésem több fázisból, illetve több terápia egyéni ötvözéséből áll.(Teljes tájékoztatás személyesen.)

4. Rugalmas masszázsidőt, ami azt jelenti , hogy egy masszázs óra nem pontosan egy masszázs óra, hanem több(problémától függően).

„Emberséget, korrektséget és szakmai képzettséget.”-Hiszen tényleg, azért Masszírozok, hogy ÖN  valóban jobban legyen.

IDŐPONTOT KÉREK MOST!