http://norbimasszor.hu
Masszőr, masszázs, csak masszázs, jó masszőr, rossz masszőr, masszázs Budapesten – Talán az alábbi szavak,  amiket a google-be beírunk, hogy a masszázsokról információkat szerezzünk.  Aztán be jön egy masszőr vagy masszázs cég honlap, képekkel,hangulatos zenével, esetleg más funkciókkal pl. Írnak gyógynövényekről, vagy olyan  témákról, ami érdekelheti a célközönséget,  mint gyermeki kíváncsiságot kielégítő szellemi táplálék. 
De vajon minderre szükség van? Miért nem elég csak a masszázs? Miért nem elég csak masszírozni? Miért nem elég profin masszírozni-Merül fel bennem a kérdés. 
Jó pap holtig tanul, a mai világ emberét rengeteg inger éri,  és a valasztást általában a legbefolyásosabb inger alapján hozzuk meg. Mostanában, talán sok cég épít erre,  de nem kanyarodnék el ennyire a témától,  hisz valamilyen szinten nem erről szeretnék írni, sokkal inkább arról, hogy, én mint Norbi Masszőr, hogyan gondolkodom erről a témáról.
 Az a helyzet, hogy véleményem szerint azoknak az embereknek, akik úgy érzik, hogy dolguk van velem az életükben, úgyis össze fogja őket hozni velem a sors .Ők azok a kiválasztottak,  akiket a sors vagy nevezzük bármi másnak,  megadta életükben az a lehetőséget, hogy változtassanak életükön a segítségemmel. Volt olyan vendégem, aki masszázsra jött hozzám,  és beszélgetésünk+masszázs után sikerült életében pozitív változást elérni.  Most lehetséges, hogy  kuruzslónak tartanak, viszont úgy gondolom, hogy nem vagyok az, hisz én csak az utat mutatom meg nekik, mind fizikai(masszázs+terápiáim)  mind lelki(pszichológiai,energetikai)  síkon, amit mindig is kerestek. Nem zsákbamacska van nálam, hanem igenis egy tudatos életmód, élettapasztalat eredménye, amit kínálok a hozzám fordulóknak.(Amennyiben valamire nem tudok válaszolni, akkor addig keresem a választ, olyan embereket kérdezek meg, akik fognak tudni választ adni.) 
Hiszek abban,hogy az embereket nem csak segítem, hanem hosszútávon támogatom is, sőt segítek megvédeni Önt a 21.-ik század káros hatásaitól, hisz nálam nem csak egy x-edik vendég, „pénzforrás” stb . Hanem sokkal  többet kap legyen bárki is az. Tudom aki hozzám fordul,  kiválasztott lesz, és merem állítani, hogy ha megfogadja tanácsaim, befogadja mindazt amit adok(nem csak a masszázs), annak az egyénnek az életében változás fog történni.  Ezek a változások nem biztos, hogy minden esetben pozitív élmények, viszont hozzásegítik ahhoz, hogy tudata „felébredjen”  és rájöjjön arra, hogy hogyan is lehetne élni, milyen képességgel tud felülemelkedni élethelyzetén. Az EMBERI SZABADSÁGHOZ tudom hozzásegíteni Önt. Masszázs,terápiáim fizikailag, ellazult izmokkal, beszélgetés, tanácsadás lelkileg.  Úgy gondolom, hogy ha olvassa soraim érzi hangvételén, hogy nem az átverés , hanem a segítségnyújtás a cél. Nem a csodát akarom megadni Önnek, hanem a csodához vezető utat mutatom meg holisztikus terápiámmal.  Ezért leszek más, mint „kispista”  vagy „kispista masszázs cége” , hiszen nem csak masszírozom vagy elhiszem magamról hogy jól masszírozom és ennyi elég is, hanem hozzásegítem az élet felfedezéséhez, ahhoz amit rohanó világunkban sajnos elfelejtettünk. 
Ha az utunkban van közös, úgyse kerülheti el a kiválasztott… 

IDŐPONTOT KÉREK MOST!