http://norbimasszor.hu

A masszázs az otthon hangulatában kiváló alternatíva lehet rohanó világunkban azoknak az embereknek, akiknek kevés idejük van elmenni egy szállodába, wellness vagy egészségügyi intézménybe szoros időbeosztásuk miatt. Ebben az esetben egy előre egyeztetett időpontban a masszőr felkeresi otthonában, majd az adott kezeléssel, hozzájárul közérzetének javulásához, szervezetének relaxációjához, gyógyulásához,.

Fontos megemlíteni, hogy a masszázs otthon, mindig a professzinalizmusra helyezi a hangsúlyt, így ugyanazt a hatást éri el, mint intézményben lévő „társaik”, viszont az otthon bensőséges hangulatának köszönhetően,  nemcsak az utazás idejét spórolja meg Önnek, de hozzájárul saját mindennapjai harmóniájának megteremtéséhez.

norbi-masszőr-masszázs-otthon

A professzionalizmusról a Magyarországon legmagasabb masszőri képzettséget adó, szakmai jeles Orvosi Gyógymasszőr Oklevél, folyamatos továbbképzések, autodidakta tanulás , tapasztalat, illetve becsületes, embercentrikus  hozzáállás gondoskodik 2008-óta, amióta a masszázs terápiák irányába elköteleztem magam.

A masszázs tárgyi feltételeiről a összecsukható mobil masszázságy, fejpárna , és a folyamatosan fertőtlenített lepedők, és különleges masszázstartozékok gondoskodnak.

norbi-masszőr-masszázs-otthon2

A harmónikus hangulat, illetve fizikai egyensúly megteremtésében a különböző illatú, illetve gyógyhatású vivőanyagok, krémek, olajok segítenek. Fontos számomra, hogy kőolajszármazék mentes, természetes olajjal dolgozzak. A relaxációs zene is fontos eleme a masszázsnak, mely a chill out stílus kedvelőinek valódi zenei csemegéket vonultat fel, de kérésre klasszikusok, áriák, sőt személyiségfejlesztő hangoskönyvek is hallgathatók az ellazulás fokozása érdekében.  Amennyiben masszázs során beszélgetni szeretne, arra is lehetőség van, a diszkréció garantált!

Tartson velem, pihenjen, gyógyuljon és szakadjon ki a hétköznapok rohanásából és tapasztalja meg a masszázs csodálatos hatásait saját otthonában!

Tisztelettel:

Kiséri Norbert

Masszázs Terapeuta

IDŐPONTOT KÉREK MOST!