http://norbimasszor.hu

Norbi masszőr vagyok és minden nap örömmel tölt el, amikor hozzád tarthatok és segíthetek Neked. Korábban írtam egy cikket: Masszázs: Szolgáltató vagy szolgálat , ami hűen tükrözi a hozzáállásomat hivatásom iránt.

Norbi masszőr szívből szereti amit csinál. Ez az ő hivatása, ÉRTED és az EGÉSZSÉGED MEGŐRZÉSÉÉRT csinálja!

Kora reggel van, úgy 5:00 tájékán jár az idő. Kipattan a szemem és felkelek magamtól. Szeretem hallgatni, ahogy a vízforralóban forr a víz a finom gyógyteámnak, amit a bőséges és  tápláló reggeli után el is fogyasztok. A steril lepedőket a ruhaszárítóról leszedem és összehajtogatom, majd bepakolok a masszőr táskámba.

A legjobb minőségű masszázsolajokkal dolgozok, ellenőrzöm azt, hogy minden vivőanyagból kellő a rendelkezésemre áll-e – amennyiben nem pótlom. Elkészülve 5:30 tájékán útnak indulok, és a segítségedre sietek.  Az első páciensem már vár, akinek segítek megoldani a problémáját.  Megfelelő kezelést és természetesen házi feladatot is kap tőlem. Dicsér és hálásan megköszöni, hogy enyhítettem derékfájdalmán. Jó érzéssel tölt el, hogy segíthettem – valamiféle melegséget érzek az ember-ember kapcsolatban. Nagyon fontosak a visszacsatolások számomra, hiszen hozzájárulnak ahhoz, hogy fejlődjek és tanuljak. Kellő alázatot érzek a masszőri hivatással kapcsolatban.

A páciensekkel való időpontjaimat úgy egyeztetjük, hogy mindkettőnk számára jó legyen. Ismertek már annyira, hogy tudjátok nem egy óranézegető masszőr vagyok, aki alig várja, hogy túlegyen RAJTAD (gyakran járok énis masszőrökhöz és masszázs szalonokba és elszomorodva tapasztalom, hogy mit neveznek egyesek masszázsnak). Kifejezetten figyelmedbe ajánlanám Tényleg masszőr, aki masszőr? – korábbi írásomat, amiben rávilágítok tapasztalataimra.

A délelőtti masszázsok után tartok egy kis pihenőt, ilyenkor étkezek és heti háromszor meditálok is. Erre van egy nagyon jó alkalmazásom, amit a telefonomon használok, Ez a Headspace. Napközben odafigyelek a folyamatos folyadékbevitelre.  Pár óra pihenés után a délutáni masszázsokra felkészülve, ismételten útra kelek és segítek Neked. Neked, akinek valahol, valami fáj, vagy csak lazítana és kikapcsolódna. Egy napom nagyon gyorsan eltelik, hiszen jó érzés azt csinálni, amit igazán, szívből szeretek. Sokatok már megtapasztalta az élethez való hozzáállásomat, segítőkészségemet. Az estét  egy könnyű vacsorával zárom (mindenképpen 18:00 előtt). Ezután általában még folytatom a korábban elkezdett könyvet, írok vagy kutyát sétáltatok a párommal. 22:30 – 23:00 magasságában pedig lefekszem aludni, hogy másnap ismételten kihozhassam  a napomból a maximumot.

 

IDŐPONTOT KÉREK MOST!