http://norbimasszor.hu

Következő bejegyzésemben a mobilmasszázsról írok majd önöknek,
érvek-ellenérvek,  hogy miért érdemes illetve nem érdemes mobil masszőrt választani,  tippeket adok, hogy mi alapján válasszunk masszőrt.  Olvassák szeretettel.
Először is tisztázni szeretnék pár dolgot,  de mégmielőtt jobban belemennénk,  valójában ki is a mobil masszőr?
Azt a személyt aki házhoz jár masszírozni,  egy önnek megfelelő időpontban felkeresi otthonában és megmasszírozza önt. – ez lenne a hivatalos megfogalmazása.
Na de térjünk el a formaiságtól:
2013-at írunk valljuk be,  nehezen engedünk be idegeneket otthonunkba,  hiszen annyi trükkel próbálnak bejönni idegenek az otthonunkba, legyen szó akár a csalókról,  de sokhelyen már a postást se szívesen engedjük be.
-Ezzel szemben Kanadában a masszázsok közel 60%-át mobil masszőrök végzik.
Miért vagyunk bizalmatlanok?  Jó valljuk be,  szükséges,  nem árt szemfülesnek lennünk,  viszont  ha leellőrizhető gyógymasszőrt választ,  semmi oka az aggodalomra,  egy jó mobil masszőr,  akár a családtagja is lehet.  Heti kikapcsolódása részévé teheti,  egy önnek megfelelő időpontban,  beszélgethet a masszőrrel,  vagy éppen relaxálhat,  amíg teste felfrissül a masszázs során.
Milyen masszőrt ne válasszunk az internetről?
-weboldalán nincs feltüntetve az oklevele (írni „mindent” lehet, de be szkennelt oklevél nélküli masszőrhöz nem szívesen mennék)
-túl olcsó, már már irreálisan – egy képzett gyógymasszőr átlagosan 6-10ezer forintot kér el 60perc masszázsért.
-A weboldal hanyagul karbantartott,  össze vissza „dobált” elemek(nagy százalékban a masszőrök maguknak készítik weboldalukat, ha a weboldal nem igényes, akkor a masszázs sem lesz az)
-általában a saját domainnel nem rendelkező masszőrökkel se foglalkozzunk(Nem tudhatjuk milyen céllal hirdet, milyen céllal akar bejutni otthonunkba.) – az én domainem így néz ki: http://www.norbimasszor.hu
Amennyiben ezeket az apró dolgokat betartja, egész biztosan a mobil masszázs megfelelő kikapcsolódást fog nyújtani az ön számára is.
Hívjon bizalommal: 06/305949225

IDŐPONTOT KÉREK MOST!