Mi szükséges a házhoz járó masszőr fogadásához?

Olvasási idő: 1 perc

A masszázsok szolgáltatások új generációja, a házhoz járó masszőr, mobilmasszőr szolgáltatás. Fő előnye az időspórlás, és az, hogy saját biztonságos környezetében vehető igénybe, semmi kötöttség nélkül, sőt manapság már garanciával is rendelkeznek azok a masszőrök, akik a masszázs szolgáltatás ezen formáját választják.

Ilyenkor merül fel a kérdés, hogy ha igénybe szeretnénk venni masszázst otthonunkban, mit szükséges tennünk hozzá. Bejegyzésemben rövid pontokra szedve megtalálhatóak a legfontosabb teendők:

-Első már foglalásnál felmerülő probléma, hogy számkijelzéssel hívjuk a masszőrt, előtte ha lehetséges tájékozódjunk szolgáltatásairól, esetleg ha saját elképzeléseink vannak mondjuk meg neki telefonban, hogy tudjon készülni.

norbi-masszőr-házhoz-masszázs

Pontos címet adjunk meg neki, hogy biztosan megtalálja otthonunkat.

-Foglaljuk le időben a masszázst.(Nálam 48 órás előfoglalási idő van.)

Személyes találkozáskor, szükségünk lesz egy törölközőre, illetve megfelelő méretű helységre, minden másról a masszőr gondoskodik.

Jó egészséget!

U.I:Ne várjunk szexuális szolgáltatást. A masszőr, minden esetben masszőr, gyógyító tevékenységet végez.

Ha bármilyen kérdése lenne fittséggel, egészséggel kapcsolatban hívjon telefonon a +36 30 594 92 25 -ös telefonszámon, vagy írjon e-mailt a norbert@kiseri.hu-ra . Amennyiben hasznosnak találta bejegyzésem, kérem, ossza meg másokkal is, sokat segíthet. Jó egészséget!

Ide kattintva lehetősége van támogatni a munkásságomat. Köszönöm szépen!

Comments are closed.