http://norbimasszor.hu

Az évek során rengetegszer gondolkoztam el rajta, hogy vajon miért is kezdtem bele a masszőr szakmába?- A válasz nem is olyan egyszerű, viszont úgy gondolom, hogy anno 2009-ben azért kezdtem el foglalkozni emberekkel , mert jó érzéssel tölt el az legbelül, ha életükben bizonyos változást tudok előidézni. Itt nemcsak a masszázsra , mint fizikai ingerre gondolok, hanem mindarra , amit egy személyes találkozásunk alatt „megtaníthatok”  nekik illetve ez kölcsönösen, oda-vissza alapon működik , mert én is tanulok mindig valami újat bármerre is sodor az élet. Épp ezen gondolkozva merült fel bennem ez a kérdés, hogy miért ne lehetne több embernek segíteni, támogatást nyújtani életük nehéz pillanataiban? Az ötletet a megvalósítás követte, és eldöntöttem , hogy Norbi Masszőr az Emberek masszőre is lesz , és azoknak az embereknek is megpróbálok segíteni, akik igénylik a masszázst, viszont  élethelyzetükből adódóan nem engedhetik meg maguknak pedig szükséges lenne. Nos nekik találtam ki a Masszázs Szociális Alapon című szolgáltatást, mely egyéni igényeknek megfelelően valósul meg.
Csupán annyi a teendő, hogy a jövedelemigazolást beszkennelve mellékelve elküldik a norbert@kiseri.hu -ra vagy személyesen bemutatják nekem.

Ami még fontos, hogy telefonon időpontfoglalásnál, kérem előre jelezzék számomra.

Igen a célom az, hogy mindenki kipróbálja legalább egyszer életében az általam végzett masszázst, és ezért igenis teszek lépéseket. Hívjon bizalommal:

06/30 594 92 25

norbi-szociális

IDŐPONTOT KÉREK MOST!