http://norbimasszor.hu
Az elmúlt idöszakban sokan kerestek meg azzal kapcsolatban, hogy segitsek masszőr „karrierjük” beindításában, nyújtsak segítséget, gyakoroljunk stb.
Úgy gondoltam érdemes erröl a témàról beszélgetnünk.
Természetemből adódóan mindig is nyitott vagyok a segítség nyújtásra, hisz anno énis tudásom úgy szereztem meg, hogy mások foglalkoztak velem, illetve ezt egészítettem ki az autodidakta tanulással, ami a mai napig is tart. (Ma reggel például épp a szerotonin témának olvastam utána utazás közben, érdeklődésből)
Az idő múlásával arra jövök rá, hogy nagyon sok embert csak a könnyű pénzszerzés motiválja(kitartása alacsony) ,  ami negatív dolog hisz elveszik a masszázs varázsa. Miért segítenék olyan embernek aki csak az üzletet látja bennem? – merül fel a kérdés.
Ez a cikk nem nekik szól,  hisz teljes mértékben változtatni kell a felfogásunkon, hogy méltóak legyünk eme több évezredes szakma szépségeire.
Első legfontosabb gondolat, hogy mondjunk le az ego-ról,ne higgyük sose, hogy jól masszírozunk, mindig fektessünk energiát arra, hogy jobb és jobb masszázst adjunk.
Sokan, mint mechanikai ingerre tekintenek a masszázsra, valójában nem így van, ott kell lennie mellette a  másokért tenni akarásnak és a szeretet formáinak is.
Ez az alapja az életünk végéig tartó építkezésnek, enélkül nem érdemes nekikezdeni semmiféle technikai gyakorlásnak. (Amiben tudok segíteni)
Másképp tekintünk majd a masszázsra,  hatással lesz rezgése mindennapjainkra.
Köszönöm a bizalmat azoknak az embereknek akik olvasnak, követnek, jelentkeznek és bízok benne hogy energiáim az interneten keresztül is eljutnak. Keressen bizalommal.

IDŐPONTOT KÉREK MOST!