Sokan
vannak,

akik abban reménykednek, hogy a sorsuk majd jobbra fordul.
Ez a könyv azoknak szól, akik tenni is szeretnének érte.

Korlátozott ideig 990 Ft-ba kerül.
*A vásárlással elfogadja a Felhasználási feltételeket.

A Könyvről

Soha nem tudott elcsendesedni és ezáltal elérni valódi céljait pedig szerette volna? Most megtudhatja hogy juthat közelebb önmagához és érhet el sikereket a legátfogóbb megoldásokkal!
Szerezze meg a 2013 óta megtapasztalt leghatékonyabb meditációs módszereket (vagy vigye el azt, ami a legjobban érdekli Önt)!

Új, csak limitált ideig!

2 fontos képesség a boldoguláshoz,  részletes útmutató lépésről lépésre, személyes megtapasztalások és szakértői segítség kezdőknek.

A Hogyan meditálj és érd el céljaid könyv valóban működő eszközei az elmúlt 10 éve minden évben segítették az útkezdőket az első lépések megtételében. Az idei évtől az útközben adott konzultáció megszűnik, de most utoljára megszerezhetik az elmúlt 10 év tapasztalának írásos anyagát, röviden, átláthatóan összefoglalva és akár személyesen is segítséget nyújtunk most Önnek.

A szakma eszközeire kíváncsi? Most azt is megszerezheti!

Korábban tanult meditálni, de szívesen tanulna az elmúlt évek LEGFRISSEBB eszközeiből? Most hozzájuthat saját megtapasztaláson alapuló módszereinkhez! (és évközben kedvére olvashatja őket)

Ha pedig szeretné elvinni az összeset (10 év vázlati anyaga, és benne összesen több, mint 3.000 csendes meditáció tapasztalata!), azt is megteheti!

Minderre pedig egy remek ajánlatot adunk. 

Az egyes konzultációra az időpontfoglalás külön-külön 6.000 – 10.000 Ft-ba kerülhet. Most viszont az összes tudást egy kisebb könyvben elviheti 9.900 Ft helyett egyszeri akciós ajánlatunkban egy jobb kávé áráért cserébe csupán 990 Ft megkaphatja!


(Több, mint 10 év tapasztalatából írt könyvecskéje, fizikai síkon izomlazító gyakorlatokkal kiegészítve!)

Mit tanulhat?

^

1. Önismeret

Mit adhat önmagának? Mire figyeljen oda? Készen áll a jobb életre? Mi az ami Önnek igazán jó? Út a sikeresebb önmaga felé . Praktikus ötletek és tanácsok szakértőktől a sikeres és boldog életért.

^

2. Meditációk

Jól bevált módszerek, lépésről-lépésre segítők, kineziológusok segítenek, hogy az élete ügyei (gondolati, érzelmi, fizikai vonatkoztatásban) is rendben legyenek és ismerje a lehetőségeit (stresszkezelés, döntési kényszer, tervezés).

^

3. Sikertörténetek

Sikeres mentorok és terapeuták (akikről sokan nem is tudják, hogy milyen gödörből jöttek ki) osztják meg Önnel tapasztalataikat könyvbe szerkesztve és sokat tanulhat az alkalmazott eszközrendszereikből is.

Egy kérdés vetődött fel bennem

Vajon a gondolataink, érzéseink, döntéseink ugyanazok ha azt Budapesten az információ, nyüzsgés tengerében tesszük fel, mint amikor magunkra odafigyelve a csendes Bükkben vagy a Balatonon éljük meg?
Mennyire a miénk a döntés lehetősége és áll közel belső énünkhöz, mennyire befolyásol a környezet és az emberek. Mit tehetnénk jobban?

KÉT ALAPKÉPESSÉG AZ ÉLETBEN MARADÁSHOZ

Eddigi életem során több ezer embert megismerve azt vettem észre, hogy felgyorsult világunkban két nagyon fontos képesség van eltűnőben az egyik az akaraterő, a másik pedig a fókusz. Az akaraterő azért fontos, mert ez fog elindítani a változás útján, és ezáltal fogod megtenni azokat a lépéseket az életedben, amik tényleg megegyeznek az értékrendeddel. Itt külön szeretnék kitérni a manapság gyakran használt motivációra is, mely leginkább egy érzelem, és bizony be kell látnunk, hogy ingadozhat és nem mindig lesz képes eljuttatni minket az adott célhoz. Melyik kapitány szeretne átkelni az Óceánon hajójával, úgy, hogy egyszer van üzemanyaga máskor pedig nincs? Épp ezért lesz szükségünk arra, hogy folyamatosan legyen megfelelő mennyiségű üzemanyagunk és elérjük a kikötőt, vagyis a céljainkat. Ezt a mindennapi életünkbe szokásoknak nevezzük majd, olyan kis tetteknek, amik rutinszerűen előre visznek minket és hosszútávon eljuttatnak ahhoz az eredményhez, amit szeretnénk. A profi sportolók is ezáltal érik el az eredményeiket, ha valami nincs szokássá formálva abban az esetben előbb-utóbb szétesik. Gondoljunk csak a fogmosásra, ha nem végezzük el lelkiismeretesen, és automatikusan, akkor fogainknak baja lesz. A lényeg abban rejlik, hogy nem kérdezzünk meg magunktól mindennap, hogy érdemes-e fogat mosni? Egyszerűbb ha megcsináljuk.

A negatív szokások is nagyban befolyásolják az életünket.

Emlékszem 1998-ban (7 évesen) a Miskolc Búza téri buszvégállomáson, francia pirítóst kérve a kirakatban két számomra érdekes kis flakont láttam, amiket energiaitalnak neveztek és valahol a kirakat sarkában elrejtve voltak. Évekkel később ezen a polcon már körülbelül 10 féle energiaital volt megtalálható. Az emberek elkezdtek, olyan szokásokat kialakítani, hogy energiára van szükségem a gyors élethez és külsőleg, ha rendszeresen beviszem lesz elegendő energiám (erre iparág is épült). Sok embernél látok manapság is energiaitalt, pedig valójában nem csodaszer: koffein és cukor. Még nem telt el annyi idő, hogy lássunk ennek a fogyasztási szokásoknak a következményeit, de azt tudjuk, hogy a sok cukor elhízáshoz vezet és egészségügyi kockázatokkal jár. Összefoglalva az utóbbiakat életünk kiteljesedéséhez  szükség lesz önmagunk belső megismerésére, akaraterőre, szokásokra, amik hosszú távon eljuttatnak személyes célunkhoz, lépésenként.

A könyv

segítségével

  • erősebb fókusz képessége lehet, így azokra a dolgokra koncentrálhat, amik előre viszik életét,
  • elcsendesedhet bárhol bármikor, belső hangjára figyelhet, így azt tehet amit valóban szeretne,
  • hatásosan csökkentheti az Önt érő stresszt,
  • gyakorlati készségeket sajátíthat el és azonnal alkalmazhatja a mindennapokban,
  • évek tapasztalatait veheti át könnyedén és gyorsabban kamatoztathatja az, így megszerzett tudást.

Akik olvasták:

Fantasztikus írás, gyors elsajátítható anyagok. Köszönöm

O.Bettina, Budapest

Megrendeltem és résztvettem a VIP csomag programjain. Figyelmesség, és a 100% szemléletmódváltás garantált.

M.Péter, Budaörs

Amióta a könyvet bújom, sokkal kevesebbszer érzem azt, hogy stresszes lennék. Mindig van döntés és lehetőség is.

G.Fanni, Veszprém

Hiánypótló írás, kineziológia és életből vett személyes tapasztalatok útján.

B.Dalma, Szeged

A könyv segítségével felépítettem életem: szabad lettem, lett egy vállalkozásom és azt csinálok,amit imádok. Thx.

K.Ádám, Gödöllő

A szerzőről

10 év személyes tapasztalata, 3 hatásos módszer, a szakma eszközei és összesen 5000 munkaórányi  tudatos önfejlesztéssel töltött idő.

Szeretne sokat tanulni és fejlődni? Ezeket a tanácsokat akár strandolás, kertészkedés vagy házimunka pihenéseként is olvashatja!

Ha most indítana el valami újat az életében – ebből a hatalmas tapasztalati halmazból rengeteg konkrét információt és ötletet szerezhet az induláshoz.

De, ha megszerzi ezeket az anyagokat, azzal nem csak Ön fog többet tudni, hanem a környezete (családi, baráti kapcsolatai) is fejlődni fog. Ez nem pénzköltés, hanem befektetés a jövője sikerébe.

Kiséri Norbert

Több, mint 8 stresszoldó gyakorlatot kap, amit bármikor megismételhet.

Ezeket a gyakorlatokat viszont akárhányszor visszanézheti és használhatja.
Elsiklott egy jó lehetőség vagy egy fontos döntés mellett? Pörgesse vissza és hozzom Önnek megfelelő döntést.
Valamelyik anyagra csak később lesz szüksége? Olvassa el akkor, amikor aktuálissá válik!

A tanulságokat pedig lépésről lépésre ültesse át az életére, így sokkal (VALÓBAN SOKKAL) hatékonyabb lesz.

Őszintén: bármelyik személyes fejlesztésért csak sokkal többet fizetne sokkal kevesebb időért. (és a legtöbbször az új tudásért külön fizetni kell.)

Tanuljon most, taroljon az egész évben! 

Ha sok szabadideje van vagy ha kevés, könyvecskénk megoldás lehet.
Most végigolvashatja a leckéket, elkezdheti megvalósítani és hamarosan már látni fogja az eredményeket.

Mit is kap pontosan, ha megrendeli?

Megkapja a Hogyan meditalj és érd el céljaidat életedben című könyvet.

Olyan, mintha az elmúlt 10 évet meditációval töltené (na jó, a mentor és a jó társaság kimarad). A tudás viszont ugyanaz és akkor olvashatja újra, amikor csak szeretné.

Ha pedig meg is valósítja a tanultakat, nem csak Önmagára lesz nagyobb fókusza, hanem a mindennapok feladataiban is sokkal magabiztosabb lesz. Olyan bevált megoldásokkal és praktikus tudással lesz gazdagabb, amiknek a révén kezdőként nem Önnek kell kikísérleteznie mindent: mentoraink többsége már kitaposta az utat, a módszerek között találhat konkrét példákat és megoldásokat is.

Csak válassza ki, melyik csomagot kéri, fizesse ki és már le is töltheti,
igénybe veheti segítő funkciónkkal,
személyre szabva.

Válassza ki melyik
csomagot kéri!

GYAKORI KÉRDÉSEK
– EGYENES VÁLASZOK –

Hogyan tud fizetni?

Fizetni banki átutalással és bankkártyával tud a biztonságos Barion-on keresztül.

Mi a fizetési határidő?

Bankkártyás fizetéssel azonnal fizethet: így a letöltési linkeket sikeres fizetés után azonnal megkapja.  Átutalásnál a fizetési határidő legkésőbb 8 nap.

Hogyan vehet részt a személyes konzultáción?

A sikeres fizetés után elküldjük Önnek a legközelebbi szabad időpontokat és kezelési, tanácsadási tervet készítünk Önnek.

Milyen szakember áll rendelkezésére?

Gyógymasszőr fizikai síkon, kineziológus lelki síkon, illetve coaching és hasznos önfejlesztő képességeit maximalizáljuk Önnek.

Mobilon eltudja olvasni a könyvet?

Igen. A könyveinket letöltheti a mobiltelefonjára, tabletére is vagy akár átmásolhatja a számítógépére, laptopjára, így akár utazás közben is olvashatja őket.

Külföldről is megrendelheti a könyvet?

Igen, természetesen. Külföldről való rendelés nem akadály.

Melyik csomagunkat választja?

Ha idáig legörgetett, nyilván érdekli Önt ajánlatunk. De vajon melyik csomagot kéri?

Gondolkozhat rajta pár napig, de ne túl sokáig, hiszen csak limitált ideig él ajánlatunk.

Csapjon le erre a gyakorlati tudásanyagra most és éljen jobban, boldogabban a meditáció segítségével!

Kérdése van megrendeléssel kapcsolatban?

Tegye fel kérdését bátran:
bolt@norbimasszor.hu