Kókuszolajjal az egészségért

Olvasási idő: 1 perc

A kókuszolaj, nem csak az egészséges étkezés alappillére, hisz olyan telített zsírsavakat tartalmaz, melyek szervezetünket aktívan támogatják, de masszázshoz is kiváló  vivőanyag. Színe átlátszó, semleges illatú , nem tartalmaz semmilyen ártalmas vegyi anyagot.

norbi-masszőr-kókuszolaj

A kókuszolaj másik legnagyobb előnye, hogy bőrünk hamar felszívja, testápolásra és hajápolása is egyaránt használtató, sőt az általános olajoknál könnyebben eljut a bőr mélyebb rétegeibe, ennek köszönhetően megerősíti a hátsó szöveteinket is.

Kutatások kimutatták ,hogy a kandida gomba ellen is hatásos a kókuszolaj. Mivel rengeteg értékes hatóanyagot tartalmaz , felhasználása is igen felkapott, sokrétű, hidratálásra, szemránckrémnek, aftershave-nek, sőt még dezodorként is használhatjuk.

decanter with coconut oil and coconuts on green background

Fontos az egészség számomra, ezért masszázsaimat, a hagyományos természetes növényi alapú olajok mellett kókuszolajjal is kérheti, melyet telefonos/online rendelés esetén kérnék megemlíteni a masszázs vivőanyag választásánál.

Jó egészséget!

Ha bármilyen kérdése lenne fittséggel, egészséggel kapcsolatban hívjon telefonon a +36 30 594 92 25 -ös telefonszámon, vagy írjon e-mailt a norbert@kiseri.hu-ra . Amennyiben hasznosnak találta bejegyzésem, kérem, ossza meg másokkal is, sokat segíthet. Jó egészséget!

Ide kattintva lehetősége van támogatni a munkásságomat. Köszönöm szépen!

Comments are closed.