http://norbimasszor.hu

Tudta-e Ön, hogy dolgozója elégedettsége kihat a munkavégzés hatékonyságára is? Sokan vannak úgy, hogy ez az a dolog, nem fontos ,  lehet spórolni, hisz egy alkalmazott legtöbb esetben nem szól vissza, végzi a munkáját. De az évek múlásával, amennyiben nem kellően van motiválva egy alkalmazott, akkor előfordulhat ,hogy belefásul munkájába. Igen jól hallotta belefásul, viszont nem mer változtatni, hisz nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy hirtelen váltson munkahelyet, vagy munkakört.(pl. deviza hitel miatt)

A lényeg abban rejlik, hogy egy munkaadónak és egy munkavállalónak(alkalmazottnak) meg kell találni a közös nevezőt, harmóniát, ha szavaimmal élve kellene leírnom. Ha egy alkalmazott kellően motiválva van, mindig új kihívásokkal teli munkát végez, és minden juttatást megkap ,ami jár neki, illetve többet is, akkor miért menne el máshova dolgozni? Vagy ami még rosszabb miért károsítaná meg Önt , munkaideje „elrablásával”? Egy elégedett munkahelyi kapcsolat jó dolog, amíg nincs meg a tüske a másik emberben, addig képes minden erejét bevetve az adott feladatra összpontosítani. Ha alkalmazottja, nem beosztottja , hanem kollégája, akkor Önnek is könnyebb az élete , hiszen a munka lelkiismeretesen elvan végezve. Hosszútávon ez miért nem érne meg Önnek a nyereségből egy kis részt? Most komolyan, ne legyünk önzők ennyire melyik csapattal jobb dolgozni? Azokkal akik várják a munkaidő végét, elkávézgatnak, elcigizgetnek vagy olyan emberekkel akik közös célokat képviselve építenek fel terveket, dolgokat, mert tudják, hogy a cég sikere, az ő sikerükben rejlik. Ráadásul, ha tudatosodik bennük az egészségtudatos életmód, akkor ezzel akár, mérsékelheti a munkahelyi hiányzásokat is.

Ön dönti el ,hogy választ. Vannak cégek akik a jövőben élnek már, és gondolnak ezekre a dolgokra. Miért ne csatlakozna az Ön cége is ehhez a sikertörténethez?

Norbi Manager masszázs egy jó kezdőlépés lehet , a munkahelyi elégedettség elérésében. Amennyiben felkeltette érdeklődését a cikk, az alábbi linken utánaolvashat a szolgáltatásaimnak: http://norbimasszor.hu/szolgaltatasok_es_arak/

Illetve hívjon bizalommal a 06/305949225-ös telefonszámon. Tegyünk együtt , egymás sikeréért!norbi-masszőr-irodai

IDŐPONTOT KÉREK MOST!