http://norbimasszor.hu

A masszázs egy évezredekre visszanyúló gyógymód, mely segít megőrizni egészségünket, ellazítani testünk megfáradt izmait és lelkileg is kiegyensúlyozottá tesz bennünket.Sokunkban megfordult már az a gondolat a masszázs szükségességén kívül, hogy hogyan viselkedjünk a masszőrnél. Egyesek vendégek sokat beszélnek, míg mások meg se szólalnak masszázs alatt,illetve elaludnak. Cikkünkben a masszőrnél való viselkedés „hogyanjait” írjuk le.

Telefonos bejelentkezés esetén:
Kijelzett hívószámmal, bemutatkozást és probléma elmondását követően, szabad időpont egyeztetése a kiválasztott masszőrrel.
Személyes találkozáskor:
-Először is fontos, hogy legyen rá idő, a masszázsra szánt időbe bele kell számolni az öltözés-vetkőzést is.
-Masszázs előtti zuhanyzás ajánlott. ebben az esetben az izmok lazább állapotba kerülnek, így növelhetjük a masszázs hatását.
A masszőr jelen van, amikor vetkőzik a vendég? Nincs jelen egészen addig, amíg le nem fekszik a masszázságyra, lepedővel leterítve.
Teljesen meztelenre vagy csak alsóneműre vetkőzzünk?A legtöbb ember szereti, ha rajta maradhat a fehérnemű, viszont van aki meztelenre vetkőzik, nincsenek kőbe vésett szabályok, úgy vetkőzzünk le,ahogy nekünk kényelmes.
Beszélgessünk a masszőrrel? Személyiségünk különbözik, van aki masszázs alatt végig beszél, de nem kötelező senkinek se, nyugodtan be lehet hunyni a szemet és lazítani. Néha szükség lehet a visszajelzésre, a masszőrnek tudnia kell nem okoz-e fájdalmat illetve kellemetlen érzést.
Szólni kell a masszőrnek ha:
-fáj, csiklandós
-elfelejtette valamilyen problémáról tájékoztatni,
-kérdése van a masszázzsal kapcsolatban,
-túl hideg/meleg van a masszázs helyiség
-nem elég erősen/gyengén masszíroznak
-a masszőr utasításai kényelmetlenek számunkra
Hogy viselkedjünk masszázs után?
Masszázs után, pihenjünk egy kicsit a masszázságyon, amíg a masszőr elhagyja a szobát.Figyeljünk arra, hogy ne hirtelen álljunk fel, illetve fogyasszunk elég folyadékot,esetleg beszélgessünk masszőrünkkel a masszázsról.
tengerpart

IDŐPONTOT KÉREK MOST!