http://norbimasszor.hu

A hűvösebb idő beköszöntével mi emberek is inkább otthonunk kényelmében, melegében szeretjük kiélvezni szabadidőnk adta lehetőségeket.  Ebben az esetben is előfordulhat,  hogy unatkozunk,  sőt rosszabb esetben egész szabadidőnket számítógép vagy tv előtt töltjük el.  Jelen bejegyzés azokhoz szól, akik tudják, hogy a szabadidő drága kincs, és szeretnék hasznosan, de mégis pihentetően eltölteni, ezáltal csökkenteni a hétköznapok rohanó világának stressz és terhelőhatását.

Amennyiben a téli sportok szerelmesei vagyunk,  könnyű dolgunk van,  viszont ha nem akkor is jól eshet egykis séta,  legyen szó akár a természetben való  kirándulásról,  vagy pedig csak a környéken való esti sétáról, esetleg a kutyasétáltatásról.  Fontos, ha kimegyünk,  rétegesen öltözzünk fel. 

Elment a nyár, vége a strandszezonnak,  vásároljunk konditerem bérletet.  Heti 3-szori edzés nemcsak a testünknek tesz jót, hanem személyiségünket is fejleszti: motiváltabbak,  kitartóbbak leszünk. Amennyiben kezdők vagyunk, ne szégyeljük személyi edző segítségét kérni.

Ha otthon maradnánk:
Amennyiben van családunk egy közös sütés, főzés mindig jól jöhet.  Sőt estéinket társasjátékokkal,  mozi est-tel is eltölthetjük.

A hideg idő beköszöntével az izmaink is sokkal feszesebbek,  csomósabbak. 
Masszázzsal szabadidőnkben is tehetünk egészségünkért . Hívjunk házhoz járó masszőrt,  aki az izomlazításon kívül csodálatos, fűszeres téli illatokkal, aromaterápiás kezeléssel nyújt segítséget,  illetve felüdülést testünk és lelkünk számára.

A legfontosabb dolog,  hogy bármit is csinálunk, végzünk örömünket leljük benne,  hiszen ezektől az apró kis dolgoktól lesz csodálatos és sokszínű az élet.  Amennyiben kérdése vagy további ötletei vannak a tél/ősz – el kapcsolatosan kattintson a http://norbimasszor.hu/kapcsolat/ linkre és vegye fel a kapcsolatot velem. Addig is, jó egészséget!

image

IDŐPONTOT KÉREK MOST!