http://norbimasszor.hu

Az elmúlt hónapokban rájöttem, hogy nagyon sok múlik, azon, hogy hogyan gondolkozunk. Ebben az esetben nem arra gondolok, hogy álszent mosollyal az arcunkon, azt mondjuk, hogy pozitívan gondolkodom és hirtelen egy csapásra elmúlik minden bajunk, mert nem így lesz, sőt csak ártunk magunknak, hanem arra gondolok, amikor belső elhatározásra történik mindez, ezáltal eljutunk a tudatosság kapujába.- Igen, az Isteni eredet mindenkiben benne van, csak már rég elfelejtettük, gondolatainkkal és érzelmeinkkel képesek vagyunk, mind teremteni, mind rombolni.

norbimasszor6

Csak a feltétel nélküli szeretet, adhat megoldást problémáinknak, rá kell jönnünk, hogy minden ami van a világon minket szolgál, és ha az adott pillanatban rossz is, annak is megvan az értelme. Ne vegyük a szívünkre a hétköznapokat, kerüljük a stresszt, gondolatainkat próbáljuk elterelni a zavaró tényezőkről, hisz amíg ezek jelen vannak addig nincs esélyünk az öngyógyításra.

Legyünk tudatosak, és dolgozzunk magunkon, keressük az okokat, hogy mit miért teszünk, és tényleg jó mindez nekünk?

Ne feledjük, hogy először Önmagunknak kell megfelelőt nyújtani, hogy hosszútávon, másoknak és a családunknak is tudjunk megfelelőt nyújtani. Vágjunk bele…

IDŐPONTOT KÉREK MOST!