http://norbimasszor.hu

Törzsünk vázát csigolyáink rendezett sora  gerincoszlopot alkotva teljesül ki, mely magában foglalja és védi a gerincvelőnket a káros hatásoktól. Gerincünket több szakaszra bonthatjuk: Nyaki, Háti, Ágyéki , Keresztcsonti, és Farkcsonti részre, melyben az évek során bennünket ért külső tényezők hatására blokkok alakulhatnak ki, melyek fájdalmat, zsibbadást, izommerevséget okozhatnak.

Létezik egy kíméletes, ám de hatásos módszer, mellyel a tünetek könnyedén kezelhetőek, a német Dieter Dorn terápiáját alkalmazva panaszmentesség és tartós javulás érhető el a gerincünkön keresztül, sőt akár ízületeink problémáira is megoldást nyújthat. A terápia alappillére a végtaghossz különbség megállapításán keresztül, speciális gyakorlatok végzésével korrigálja az adott ízületet fiziológiás helyzetbe, mellyel azonnali javulást érhetünk el, mindezt kiegészítve az otthon végzett  önkorrekciós gyakorlatokkal , nyújtással, és speciális masszázsommal még hatásosabb eredményt ér el.

A kezelés teljesen biztonságos, hiszen a csontkovácsolással ellentétben a csigolyatestre nem nyomunk rá, és semmilyen káros mellékhatása nincsen. A legtöbb beteg egy vagy néhány kezelés után, fájdalommentessé, egyenesség, mobillá válik.A Dorn terápiának köszönhetően évek óta tartó problémák szűnnek meg, sőt az alkalmazott technikákat a páciens megtanulja, így önmaga gyógyítására is használhatja a továbbiakban.

dorn-terápia

Kontraindikációk(Mikor nem használható a DORN terápia):

-Ágyhoz kötött páciensnél nem alkalmazható

-Balesetet követően tilos a Dorn terápia

-Akut gyulladás esetén

-Láz esetén

-Akut ízületi gyulladás, köszvény esetén

-Tumoros megbetegedés metasztázisok kialakulásakor

-Akut gerincsérv /nem 100%-ban kontraindikált/

-Bénulások /nem 100%-ban kontraindikált/

-Gyógyszeres kezelésnél

-Súlyos osteoporosis esetén /lágy Breuss masszázs alkalmazható/

-Akut migrén

Saját tapasztalataim a DORN terápiával kapcsolatban:

-Sikeres csípőkorrekció után könnyedebb járás.

-Sikeres medence és ágyéki csigolyakorrekció után derékfájdalmak megszüntek.

-Váll korrekció esetén 4 éve fennálló izomspazmus oldása

-Delta izom középső rostjának fájdalma injekciós kezelés hatására nem javult, ezzel szemben már a második Dorn korrekció után a páciens tudta mozgatni.

-Nyaki korrekció hatására a trapézizom feszessége nem állt vissza.

-Fogfájdalom enyhítése az állkapocsízület enyhe korrekciós fogásával.

Kérdése van? Tegye fel bátran! Írjon e-mailt: norbert@kiseri.hu

Dorn terápia időpontfoglalás otthon: 06/30 594 9225

Kiséri_Norbert_Dorn-Terapeuta

Amennyiben hasznosnak találta bejegyzésem, vagy úgy gondolja mások számára segítséget nyújthat kérem ossza meg másokkal is! Köszönöm!

IDŐPONTOT KÉREK MOST!