http://norbimasszor.hu

Bükkszentkereszti gyógymasszőrként mindig is nagy érdeklődéssel olvastam gyógynövények után és követtem Szabó Gyuri Bácsi előadásait,  régóta izgatott a gondolat, hogy a gyógynövények  segítségével hozzájárulhatunk egészségünk megőrzéséhez, sőt a mindennapos egészségmegőrzéshez is aktívan hozzájárulhatunk a természet fantasztikus ajándékával.

Körülbelül két hónap kísérletezése után megszületett két titkos recept, mely az eddigi masszázsolajoktól eltérő, saját magam által gyógynövénykivonatokból készített vivőanyag:

LÉLEK OLAJA

A relaxációt és harmonizálást teljes mértékben elősegítő speciális vivőanyag, mely 100%-ban ehető, és mindemellett támogatja lelkünket egy kiegyensúlyozott állapot elérésében. A lelki béke elérésében, olyan gyógynövényeket használtam fel, melyek bizonyítottan segítenek lelkünknek megadni, mindazt a nyugalmat, amit a hétköznapi, stresszes, felgyorsult életvitel „kivesz” belőlünk. Fő összetevő egy lúgosítást, és teljes hidratálást  támogató bázis vivőanyag, melyek levendula, komló, orbáncfű, és a titkos összetevők természetes erejével „harcolnak” a lelki igénybevétel ellen és masszázzsal hozzájárulnak az lelki egészségünk támogatásához.

A TEST OLAJA

A gyógynövények különleges összetevőivel, segít leküzdeni a fizikai fájdalmakat, fáradtságot. -Nem csak sportolóknak. A fekete nadálytő, árnika, és rozmaring kivonat bizonyítottan segít az izomfájdalmak, rándulások, ficamok utókezelésében.  Mindemellett masszázs vivőanyagaként is teljes mértékben hozzájárul a fizikai síkon való gyógyuláshoz. Természetesen ez az olaj is teljes mértékben „bio” és ehető, mindemellett ebben a  masszázsolajban is találhatóak titkos gyógynövényi összetevők teszik teljessé testünk regenerálódását.

masszázs-olaj-norbi-masszőr

E-két masszázsolajjal válik a masszázs teljes élménnyé, sőt sokkal inkább már-már gyógyító és hasznos művészetté, tartson velem ezen az úton!

IDŐPONTOT KÉREK MOST!