http://norbimasszor.hu
Az elmúlt időszakban gondolkoztam el azon a dolgon , hogy vajon blogoldalam valójában jól tükrözi-e valós személyiségemet?  Átjönnek-e online azok az energiák, mely a masszázzsal karöltve megváltoztatták az életem?
Illetve nem tűnik-e segítőkészségem túl természetellenesnek, cikkeim mögött van-e valós tartalom, mondanivaló és jó szándék.  Lehet-e érezni, hogy az oldalam a segítségadást támogatja főként, akár masszázsilag, akár gondolatmenetileg is.
Hiteles vagyok-e viszonylag fiatalkorom ellenére?
Nos, úgy gondolom amennyire lehetséges próbálok  mindig minden tőlem telhető dolgot megtenni annak érdekében, hogy aki kapcsolatba lép velem érezze legbelül, hogy más  hozzáállású emberrel van dolga,  mint az átlag,  ezzel nem azt „hirdetem, hogy én vagyok a  kiskirály”, hanem sokkal inkább azt, hogy szeretnék egyfajta iránymutatást nyújtani mindenkinek. Persze az idő folyamán változnak dolgok, de legbelülről fakadó érték,  mindig és mindig felszínre tör.
Továbbra is szeretnék segíteni ÖNNEK.
Így az elmúlt hónapok távlatában nem szeretnék konkrét számokat mondani, de annyit elárulhatok, hogy havonta több ezer ember látogatja weboldalam, illetve leveleket is kapok ahol segítséget kérnek tőlem, amit garantálni tudok, hogy időmhöz mérten a lehető leggyorsabban megpróbálok válaszolni rájuk,  jól esik önzetlenül segíteni másoknak.
Talán a webes kommunikációnak köszönhetően könnyebben írok bejegyzéseket, arról amit tapasztalok, illetve azokról a dolgokról amik épp foglalkoztatnak.
Szeretném megköszönni mindenkinek a támogatást. Tartson velem továbbra is.

IDŐPONTOT KÉREK MOST!