http://norbimasszor.hu

Mint, gyógyítóban, segítőben, bennem is bennem él a vágy, hogy minél magasabb szinten végezzem hivatásom, emiatt rengeteg szakmai továbbképzésre járok, de már évek óta felismertem, hogy a hosszabbtávú fejlődés lehetőségét, csakis személyiségem fejlesztésével érhetem el, ezért „rengeteget dolgozom magamon”, a lelkemen , hogy minél átfogóbb segítséget tudjak nyújtani a hozzám fordulóknak.

Rengeteg módszerrel megismerkedtem, mintpéldául a reiki-vel, a különböző szimbólumokkal, de szakmailag, mint masszőr is napi szinten tartom a tudásom. – Emlékszem még nagyapám mondataira, hogy a tudást senki nem tudja elvenni tőled fiam, tanulj és kinyílik számodra a világ.

EOS-lengyel-sándor

Egy fantasztikus rendszer, melyet mindenkinek bátran ajánlok.

Az elmúlt hetekben egy különleges workshopon jártam, ahol röpke 1,5 óra alatt, úgy érzem, olyan impulzusokkal gyarapodtam, amely hosszútávon meghatározza az elkövetkezendő 10 évem.
Nincs benne semmiféle varázslat, csupán létezik egy olyan hatékony módszer, amellyel megtanulsz fejlődni, megtanulod azt, hogy hogy élhetsz egy olyan életet, amire mindig is vágytál, sőt akár még ettől is többre lehetsz képes és mindezt az emberek javára forgathatod.

EOS-WORKSHOP

Sokan voltunk és rendkívül jó hangulatban tanultunk meg fejlődni.

Mit kaptam a workshopon? Milyen érzések törtek fel bennem?

Rövid idő alatt sikerült eltávolodnom a valóságtól és olyan működő technikákat kaptam, melyeket alkalmazva, sokkal sikeresebben oldom meg a felmerülő problémákat, sőt a hétköznapi életben is sikeresen alkalmazom. Kicsit olyan érzés, mintha hirtelen felülemelkednél a problémán és egy másik szemszögből, pl. felülnézetből látnád az adott gondot, amely ekkor már nem jelent kihívást, csupán egy feladatot, amit meg kell tenned és újra teljes lesz a kép. – Könnyebb, átláthatóbb élet és mindez elérhető mindenki számára.

Mi is ez a titokzatos és valóban működő módszer?

Talán már sokan kedvet kaptak ehhez a workshophoz, tréninghez és szeretnék, mind saját, mind a társadalom fejlődésére használni ezt a tudást.

Az EOS feltalálója Boris Zolotov, orosz matematikus, kibernetikus, az emberiség jövőjét megalapozó tudós és ember, míg a módszer magyarországi legnevesebb képviselője Lengyel Sándor.(Gattyán György, sikeres üzletember, 3.-ik leggazdagabb magyar mentora)

EOS-Norbi-masszőr

Lengyel Sándor előadása alatt…

De mi is az EOS? Hogyan segít a mindennapokban?

„Az EOS (Expert-Operator System) egy olyan képességfejlesztő rendszer, amelynek segítségével mérhetően fejlődik az intuitív képességed, valamint a gondolataid, és így a céljaid ráhatása a körülötted lévő világra. Eredményeképpen egyre több jó döntést hozol, hatékonyabbá válik a cselekvésed és a “szerencsét” a magad oldalára állítod. Ez a hatás megjelenik a karrier, a párkapcsolat, a siker és ennek megfelelően az általános boldogság területén is, így egyre több célodat éred el. Az EOS technikák gyakorlása által az új készségeiddel olyan személlyé válhatsz, amellyel képes leszel megvalósítani azt az életet, amelyet megálmodtál magadnak.” (Forrás: eos.hu)

Nem egyszerű elhinni, de működik…

Tudom, vannak akik szkeptikusak ezzel a témával kapcsolatban és vannak akik még nem ismerték fel az EOS-ban rejlő lehetőségeket, viszont akik próbálták a módszert(többek közt én is) hozzásegítette őket egy sikeresebb és boldogabb élethez, célokkal és ami még fontosabb, hogy magasabb szinten tudok segíteni a hozzám forduló embereken, mert nem csupán egy fizikai síkon gondolkodó masszőr, hanem emberek életmódját javító, gyógyító, segítő személlyé váltam.

eos-norbi-masszőr-jelen-van

Egyetlen kép készült rólam az oktatáson, ahol rendkívül figyelemról teszek tanúbizonyságot:)

Köszönöm EOS és Köszönöm Lengyel Sándor! Úgy gondolom, fogunk még találkozni.

Amennyiben bármilyen kérdése lenne az EOS tréningen megtapasztaltakkal kapcsolatban vagy masszázzsal, életmód javítással kapcsolatban írjon e-mailt a norbert@kiseri.hu-ra vagy hívjon telefonon a 06/30 594-9225-ös telefonszámon. – Amiben tudok, segítek.

Ha úgy gondolja bejegyzésem hasznos, segítsen ismerőseinek is kérem, ossza meg közösségi oldalán. – Köszönöm.

További információ az EOS módszerről az alábbi linken érhető el: www.eos.hu

Jó egészséget!

IDŐPONTOT KÉREK MOST!