http://norbimasszor.hu

A masszázs elengedhetetlen kelléke a vivőanyag, hivatásos masszőrként, amikor nem saját magam  készítem el alapanyagokból krém,illetve olaj keverékem felszoktam keresni különböző masszázs boltokat, hogy az újdonságokkal kedveskedjek vendégeimnek. Épp csütörtökön jött el az idő, hogy bevásárló körútra induljak, persze azért céltudatosan vásárol az ember, előtte körbenéztem az interneten és egy nagyon szimpatikus helyre lettem figyelmes. Rengeteg masszázs termékkel rendelkező, jól felszerelt masszázsboltot találtam, melyen keresztül akár saját otthonunkba is rendelhetünk. Ez a boltot nevezhetném a masszőrök mennyországának is. 🙂

Mivel a 6.-odik kerületben lakom, közelben volt az üzlet, úgy gondoltam személyesen felkeresem Őket. Nagyon szimpatikus, udvarias, tanácsadással egybekötött vásárlás volt, csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a boltot.

De , hogy kik is Ők?

A weboldal címe a http://www.masszorellato.hu/  és  Bp.VII. ker. Hársfa utca 18 sz. alatti ,,HÁRSVIRÁG” masszázsboltban lehet személyesen találkozni velük az alábbi időpontokban:

Hétfő:       13’00-19’00-ig

Kedd :       13’00-15’30-ig

Szerda:      14’00 -17’00 és 18’00-19’00-ig

Csütörtök  14’00-19’00 között.

Péntek:       13’00-15’00-ig

Természetesen, mint említettem az internetről 0-24-ig lehet rendelni tőlük, az ország bármely pontjára, sőt ha többször vásárol tőlük az ember, akkor törzsvásárlói kedvezmény is van. Kellemes Vásárlást!

IDŐPONTOT KÉREK MOST!