Csapó 1, masszázs video forgatás

Olvasási idő: 1 perc

Egy nem mindennapi dolog történt velem az elmúlt napokban, egy nemzetközi szállodalánc promóciós viedót forgatott, és volt lehetőségem résztvenni az egyik nagyon jó masszőr barátommal együtt.-Úgyérzem sikeresen helyt álltunk, és amennyiben megsikerül valahonnan szereznem ezt a promóciós videót, ígérem a blogomban értesülhet róla.

Reggel korán keltünk, viszont a forgatás elhúzódott, hiszen csak este fél hat környékén érkeztek el hozzánk és kezdtünk bele a felvételbe.
Két masszázs ágy volt esztétikusan elrendezve, kivilágítva és amikor megérkezett a két főszerplő, nagyon meglepődtem, hiszen egy kislány és egy kisfiú volt előttünk. Persze a stáb folyamatosan mondta, hogy csináljatok úgy, mintha masszíroznátok, de valahogy ez távol állt tőlem, úgyhogy inkább egy valódi gyengédebb relaxáló masszázst adtam a kisfiúnak, aki engem választott. Megmasszíroztam és közben rengeteg felvétel készült, de leginkább a kezeinkre fókuszáltak, úgyhogy a leglátványosabb masszázs fogásaimat vettem elő.
A masszázs lezajlott, a felvételt nem kellet újra venni, és a gyerekszínészeknek is nagyon tetszett a masszázs. Köszönöm a lehetőséget, élmény volt számomra.

Ha bármilyen kérdése lenne fittséggel, egészséggel kapcsolatban hívjon telefonon a +36 30 594 92 25 -ös telefonszámon, vagy írjon e-mailt a norbert@kiseri.hu-ra . Amennyiben hasznosnak találta bejegyzésem, kérem, ossza meg másokkal is, sokat segíthet. Jó egészséget!

Ide kattintva lehetősége van támogatni a munkásságomat. Köszönöm szépen!

Comments are closed.