http://norbimasszor.hu

Vajon tényleg arról szól az élet, hogy egész életünkben egy materialista rendszert szolgáljunk vagy inkább ez a rendszer szolgáljon minket a mindennapokban?

Amikor nap, mint nap az úton sétálunk előfordul, hogy azt hisszük, hogy  a valóságban vagyunk, valójában pedig ez csak egy fizikai sík. Testünk fájdalma a fizikai síkban teljesedik ki, erre nagyon jó gyógymód a masszázs, viszont ne elégedjünk meg ennyivel , kezdjünk el dolgozni a gondolati, és érzelmi síkon is, hisz ezek a síkok magasabban vannak.

Ne gondoljuk azt, hogyha betegek vagyunk, annak nincs csak annyi oka van, hogy valamely vírust összeszedtük, hanem keressük meg a többi síkban rejlő okokat is, mert ezek mind hatással vannak ránk.

norbi-masszor-szines_orveny

A materialista világnak, csak annyi a szerepe, hogy szolgáljon bennünket, és élvezzük, ezenkívül az igazi boldogságot más síkokban kell keresni. Ha a fizikai síkban keressük a boldogságot, hamar észre vesszük, hogy valójában sose lehetünk boldogok, és ez nem az eredendő bűnt miatt van, hanem a hiba a rendszerben a vágyaink beteljesülése utáni újabb vágyakban keresendő, és ez egy Ördögi kör, hisz amíg benne van az illető nem veszi észre.- és ami a legbrutálisabb a dologban, hogy ez minden szinten megvalósul, kezdve  a hajléktalantól, a üzletemberig. Tehát ne a „harácsolás” legyen a fő cél, ennek semmi értelme, egy gyomrunk van, egyszer tudjuk magunkat teleenni!

 

IDŐPONTOT KÉREK MOST!