Amit az aromaterápiás masszázshoz tudni kell

Olvasási idő: 1 perc

A kezelés masszázságyon történik. Főleg lassú, lágy, simító fogások jellemzik, egy-két nagyobb izomcsoporton laza gyúrással “fűszerezve”. A fogások nem hatolnak mélyre, nincsenek benne erős mozdulatok, nem az izmok átgyúrása és az izomcsomók oldása a cél. A masszázst szabad bőrfelületen végezzük, fürdőruhában vagy fehérneműben, esetleg ruha nélkül, mert a kezelt személy az éppen kezelendő testfelülete kivételével teljesen be van takarva. Az ellazulást relaxáló zene, illatmécses és az előmelegített olaj is segíti.

Az étkezés és a masszázs között legalább egy órának el kell telnie. Az olajok véráramba való felszívódási ideje 4−8 óra, ezért, ha teheti, a masszázs után ne zuhanyozzon le rögtön, időt hagyva a jótékony hatás érvényesülésének. Lehetőleg olyan időpontban érkezzen, amikor közvetlenül utána nincs sürgős dolga, hogy legyen ideje élvezni az ellazulás élményét. Ezalatt fogyasszon sok folyadékot, hogy a felgyülemlett salakanyag távozhasson.

Ha bármilyen kérdése lenne fittséggel, egészséggel kapcsolatban hívjon telefonon a +36 30 594 92 25 -ös telefonszámon, vagy írjon e-mailt a norbert@kiseri.hu-ra . Amennyiben hasznosnak találta bejegyzésem, kérem, ossza meg másokkal is, sokat segíthet. Jó egészséget!

Ide kattintva lehetősége van támogatni a munkásságomat. Köszönöm szépen!

Comments are closed.