http://norbimasszor.hu

A világ pörög, felkelünk, csodálatos rendszerek működnek mellettünk, olyan rendszerek, amik az emberért vannak, vagy legalábbis úgy néznek ki, hogy az emberért vannak. Igen, ezek az úgynevezett látszat tényezők. Azt hiszed, hogy ott vannak és boldog leszel tőlük, de valójában nem építenek, csak elhitetik Veled hogy építenek. Megveszed, megeszed, majd újra és újra megteszed, de vajon mikor jön el az igazi boldogság? Mikor éred el a célt?  

Mikor éred el a célt?

Ha eléred a célt, akkor az biztos hogy az a cél? Az a cél amit valójában akartál? Az az élet amire valóban szükséged van? Azokkal akiket valóban szeretsz? Vagy olyan emberekkel netán akiket annak hiszel, hogy valóban szeretsz? Mi alapján? Mi a fontos számodra? Mit jelent az élet? Miért kelsz fel valójában? Miért dolgozol? Egyáltalán szeretsz dolgozni? Alkotni? Vagy csak a hétköznap a két hétvége közti keserű kényszer? Miért? Miről szól az életed? Ha megveszed jobb lesz? Tényleg szükséged van rá, vagy csak azért veszed, mert más is azt veszi, vagy mondja? Nem akarsz kilógni? De mit szól a másik? Azt mondanád, hogy igen ez az élet? Gyors autó? Szép ház? Nyaralás? Jó test? Mobiltelefon? Hatalom? Akarsz embereket irányítani? Főnök vagy vezető lennél? Szeretnéd éreztetni másokkal, hogy sikeres vagy? Mindenki nézzen meg, hogy ilyen egy sikeres ember?

Mi a fontos számodra?

Forduljanak meg utánad az utcán vagy netán egy egész Papp László aréna ünnepeljen és személyesen Bruno Mars táncoljon Neked a sikereidért? Vagy anyukád, apukád megsimogassa a buksid? Felhívtad ma szüleidet egyáltalán? Büszkék voltak Rád? Elismertek vagy felismertek? Játszmák, érzelmi zsarolások voltak vagy megbecsülés, szeretet és tisztelet járt át? Mire van szükséged? Szeressen valaki, de úgy igazán? Hozzad bújjon? Legyen vad? Vagy netalán szabadabb elveket vallassz? Hosszú időre tervezel? Vagy csak úgy a pillanatnyi lángolásra vágysz? Aludnál egésznap? Vagy sportolnál? Jókat ennél vagy degeszre ennéd magad? Fogyókúrázol netán? Hova mennél, ha most lehetne? És mit tennél? Sétálnál egy jót vagy egy kicsit extrémebbre vágysz? Mit csinálsz szívből? Kikkel osztod meg? És kikkel nem? Miért? Tengerparton vagy a nagyvárosi zajban tennéd meg? Kiben hiszen? Miben hiszel? A gyógyulásra fókuszálsz? Meg akarsz gyógyulni vagy jólesik a figyelem minden egyes morzsája? Jó, hogy körül zsonganak? Hogy figyelnek rád, hogy fontos vagy és hogy érdekel valakit, hogy mi lesz veled? Ragaszkodsz a legapróbb részletekhez? Vagy csak a teljes egész érdekel? Mit szólsz, hogy ezeket a sorokat olvasod? Látod a sorok felhői felett a kék eget, a napot is? A mátrix sárga kapszulát, a tiszta szívet? Igen? Vagy csak egy össze-visszaíródott szöveghalmazt látsz? Amúgy elolvastad eddig? Tényleg? Érdemes volt? Mit láttál benne és milyen érzelmeket váltott ki belőled?
MOST ITT vagy! – Ez jó, légy hálás érte.

És ha ma este stroke-ot kapsz, akkor is megtenned vagy egy kicsit másképp állnál az élethez?

Gondolkodj, élj és teremts olyan életet magad körül, ami valóban téged szeret és szolgál, mert az életedet, csakis TE irányítod.

Az élet egy nagyon fontos teremtő elve:

A fizikai világ úgy működik, hogy veszel valamit, kapsz valamit és azt hiszed erre vágytál, de eltelik 2-3 nap és újra vágysz valamire, mivel elérted, homeosztázisoddá (” megszokottá”) válik, ez lesz az alap, ahonnan kiindulsz. És kezdődhet az újabb vágyakozás, valamire, amid még nincs. Teremtés előtt mindig Tedd fel magadnak a kérdést, Vajon tényleg szükségem van erre ???

Egykis segítség: Amire tényleg szükséged van, az ottvan mindig Nálad, esetleg benned…

IDŐPONTOT KÉREK MOST!