http://norbimasszor.hu

Budapesten a hetedik kerületben a Hársfa utca 18.-ik szám alatt létezik egy hely, amit minden masszőrnek látnia kell, talán masszőr mennyországnak is nevezhetném, itt mindent fellelhet egy terapeuta, sőt a laikus, masszázs iránt érdeklődő személyek is nagyon sok hasznos, praktikus tanács mellett, igazán jó kellékeket vásárolhatnak egészen a belépő szinttől, a prémiumkategóriáig. A masszázsboltot, a több tíz éve masszőr szakmában tevékenykedő Bohóczky László üzemelteti, nagy gondossággal, odafigyeléssel, és igazi, érezhető szakértelemmel, akit napokban ismét felkerestem masszázstermékekről való informálódás reményében, mindemellett még „új termékéből”, a hideg időt kellemes hangulatúvá varázsoló CSOKI BONBON-jából is kaptam mintát.

http://bolthely.hu/tarhely/masszorellato/laci.jpg

Mostani bejegyzésemben a csoki bon-bont tesztelem, majd mint vivőanyagot. Lássuk!

Finom illatú, négyszögletes, kis dobozban tárolják, vajon mi lehet az? – Kezdhetném ezzel is posztom, külsőre teljesen megegyezik a „hagyományos” bonbonnal, olyannyira, hogy egészen étvágyat éreztem, hogy meg kóstoljam.(Kicsit kesernyés ízű, a kakaó miatt.) Viszont teljesen természetes anyagokból épül fel, ezért a csokoládé minden pozitív hatását kifejti: Vitaminokban és vasban gazdag, antioxidánsokat és nélkülözhetetlen tápanyagokat tartalmaz, endorfin termelő,  mindemellett tökéletes  elmerülést biztosít a fizikális és mentális jólétben egyaránt, hatására izmaink ellazulnak, bőrünk vitalizálódik és kellemes meghitt hangulat érhető el segítségével.

A Csoki Bonbonról, mint vivőanyagról:

Finom tapintású, puha, főként hosszú nyújtásokkal vittem fel a kezelendő területre, jelen esetben a hátra.  Se nem túl száraz, se nem túl nedves(„tocsogós”)  lesz tőle a a kezelt terület, pont jól van eltalálva. A masszázs fogások többsége helyesen kivitelezhető, de ne várjuk el, hogy a sportmasszázsból ismert gyúró fogásokat, ezzel a vivőanyaggal fogjuk kivitelezni, viszont finom illata, érzéki élménye kárpótol mindezért, sőt olykor-olykor függőséget is okoz.

norbi-masszőr-csoki-bonbon

Összegzés:

Egy 10-es skálán az előkelő 8.5-öst kapná a Csokibonbon, mint vivőanyag, melyet mind professzionális, mind hétköznapi masszázsra csak ajánlani merek. A hidegebb időben fantasztikus élménnyel tud elkápráztatni, mindemellett ár-érték arányban is kiváló különlegesség. Talán egyetlen negatívum, hogy annyira elragadó illatok szabadulnak fel masszázs közben, hogy legszívesebben az az érzés merült fel bennem, hogy beleharapnék a kezeim alatt fekvő vendégembe.- Persze viccet félretéve, eddig nem tapasztaltam komolyabb negatívumot,  érdemesnek tartom mindenképp kipróbálni.

Jó egészséget!

IDŐPONTOT KÉREK MOST!