A masszázs és én

Olvasási idő: 2 perc

fa

2009 óta foglalkozok masszázzsal, így visszagondolva nagyon gyorsan eltelt ez az idő, nemrég mégcsak a svédmasszázs fogásait olvastam, gyakoroltam azóta felgyorsultak a dolgok, napi szinten találkozok újabb és újabb emberekkel, helyzetekkel. Örömmel tudok gondolni azokra a pillanatokra, amikor egy egy vendégem felkeresett hát fájdalommal és a heti masszázs kezelések alkalmával egyre jobban lett, az ő szavaival élve már már szárnyra kapott.

Talán ezért a pozitív érzésért, érdemes masszírozni.
De nemcsak erről van szó, a masszázs életérzést teremtett számomra, eleinte nagyon nyugati masszázs centrikus(Gyógymasszázs,Sportmasszázs) volt a beállítódottságom, de ahogyan többet masszírozok, olvasok tanulok és tapasztalok, egyre inkább kinyílik a szemem a mesés kelet, és keleti filozófiák irányába. 2009-ben még nem hittem ezekben a dolgokban, mindent orvosi magyarázattal, kezelőlapokkal magyaráztam, jelenleg azon a szinten járok, hogy igenis tudom, hogy léteznek ezek a “keleti energiák” és hiszem hogy ennél fogva tudok segíteni vendégeimnek, betegeimnek. Nem mondom , hogy gyógyító vagyok, mert sajnos ez a mai világban nagyon elcsépelt fogalom lett, viszont a hozzáállásommal,tudásommal és az eddigi tapasztalataimmal úgy gondolom , hogy tudok segíteni annak az embernek , aki bizalmával megtisztel, és felkeres engem (és persze akinek velem van dolga az életben).

jövőben is ez irányban szeretnék elmenni, mert szerintem ennek így van csak értelme:

vagy úgy dolgozzon az ember, hogy szereti a szakmáját, tanul, és a másik ember segítségére van, vagy sehogy.
Jómagam az első csoportba tartozom, alázattal, jóindulattal, szeretettel fordulok mindenki felé, leginkább mindig is célok vezéreltek az életben(pl.az elmúlt évek folyamán körülbelül 2500- magyar gyógymasszőr tanuló képzését segítettem közvetve), és úgy gondolom , hogy aki ezeket a sorokat olvassa és hasonlóan gondolkozik, mint én azokkal az emberekkel van dolgom az életben. A jövőben is ígérem minden egyes szabad percemet arra fordítom, hogy minél komplexebben tudjam segíteni vendégeimet, legyen szó akár egy relaxáló masszázsról,vagy bármi másról.

Köszönöm a bizalmat mindenkinek ,aki engem választ, illetve a rengeteg türelmet menyasszonyomnak.

Ha bármilyen kérdése lenne fittséggel, egészséggel kapcsolatban hívjon telefonon a +36 30 594 92 25 -ös telefonszámon, vagy írjon e-mailt a norbert@kiseri.hu-ra . Amennyiben hasznosnak találta bejegyzésem, kérem, ossza meg másokkal is, sokat segíthet. Jó egészséget!

Ide kattintva lehetősége van támogatni a munkásságomat. Köszönöm szépen!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..