http://norbimasszor.hu

Sokak számára köztudott, hogy számtalan jótékony hatása van a masszázsnak. Ebben a bejegyzésben Önnek kedves olvasóm adok pár tippet, amely által jobb közérzetet érhet el. Tudom sokszor nincs a közelben egy szakavatott masszőr, aki rendszeresen masszírozza, de szerencsére vannak testének olyan pontjai, amelyek akkor is jól reagálnak, amikor saját magának masszírozza őket.

3 testrészünk azonnali masszírozásával a jobb közérzetünkért

  • 1. testrész: homlok:
    a fejfájás nagyon sokunkat-gondot okoz. Számos dolog kiválthatja, mint például hidegfront, melegfront, magas vérnyomás, fáradtság, stressz és társai. Legtöbben egyből a jól ismert (gyógyszer) instant megoldási módszerekhez nyúlnak, amik egyből enyhítik fájdalmunkat. Kevesen tudják, hogy fejfájás kialakulásakor gyógyszer helyett célszerű homlokunkat masszírozni az alábbiak szerint: a két szemöldöke közé tegye a bal kéz középső- és mutató ujját. Ezután pedig fejtsen ki enyhe, de folyamatos nyomást. Ha elfáradt a keze, tenyerével gyengéden simítsa végig néhányszor a homloka teljes területét. A masszírozás közben pedig ütemesen váltogassa a nyomás erősségét.

Nagyon tud fájni a fejünk. Gyógyszer helyett próbáljon előbb masszíroztatni!

  • 2. testrész: tarkó:
    a magas vérnyomás kiváltó okait bátran kijelenthetem, hogy legtöbben ismerjük. Rohanó világ, sok stressz, egészségtelen táplálkozás és mozgásszegény életmód. A tarkónk célzott masszírozása jótékony hatású, csökkentheti vérnyomásunkat. A tarkó dögönyözése a következőképpen történjen. Helyezze nyugalmi állapotba magát: üljön le egy kényelmes székre. Fejét hajtsa fel, majd, mint általános iskolában testnevelés órán, mindkét kezét helyezze a tarkójára, úgy, hogy tenyereinek külső élét megtámassza az állkapcsa alja. A biztos támaszték kialakítása után a nagyujj ujjbegyeivel körkörös masszázs végezzen a tarkóizmon fentről lefelé haladva. Kérem, figyeljen oda, a fájdalmas helyeket óvatosan nyomkodja.
  • 3. testrész: tenyér:
    jobb és bal tenyerünk masszírozása más-más hatást vált ki szervezetünkben. Amíg a bal tenyerünket masszírozzuk: nyugtató hatást érhetsz el, ha pedig a jobbat: energizáló és stimuláló hatást válthat ki. A feladat itt is egyszerű: az ellentétes keze hüvelykujját tegye a választott tenyérre, majd körző mozdulatú, finom masszírozást alkalmazzon.

Tenyér maszírozása Norbi masszőr segítségével

Hasznos tanácsaim segítségével könnyebben kezelheti, gyógyíthatja magát. Kérném, ne végezzen dörzsölő mozdulatokat. Javallott, hogy inkább az Ön számára kényelmes erősségű nyomó mozdulatokkal közelítsen testrészeihez, így az energiája nem megy pocsékba, hanem eljut a felszín alá.

IDŐPONTOT KÉREK MOST!