Általános tudnivalók a norbimasszor.hu használatával kapcsolatban:

Norbi masszőr célja, hogy masszázsával segítse az embereket, így aki az oldalra látogat és  megrendelésével (E-mail,Telefon,Online megrendelőlap) igénybe veszi a szolgáltatásokat, aláveti magát az Általános Szerződési Feltételeknek, továbbiakban ÁSZF.

Távszerződés

A szerződés tárgya a norbimasszor.hu oldalon található szolgáltatás, amely tulajdonságait, jellemzőit az ahhoz tartozó konkrét oldalon ismerheti meg.

Email írásával, telefon hívással vagy a megrendelőlap kitöltésével és elküldésével és egyértelmű visszaigazolásával (Telefonon konkrét időpontegyeztetés, Megrendelőlap és email esetén: emailes visszaigazolás) 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a NORBIMASSZOR.HU (Kiséri Norbert egyéni vállalkozó), email: norbert@kiseri.hu, képviselő neve: Kiséri Norbert), mint Szolgáltató, valamint a Megrendelő (aki igénybe veszi a masszázst, mint szolgáltatást), az alábbi feltételek szerint:

Elsődleges üzleti cél a zavartalan rendelés lebonyolítás biztosítása a masszőr és a felhasználó között. A norbimasszor.hu lehetővé teszi a felhasználónak az interneten keresztül történő masszázs rendelést a weboldalon megjelenő masszőrtől. A weboldal lehetővé teszi a rendelési adatok biztonságos továbbítását Kiséri Norbert számára.

A norbimasszor.hu Masszázs Online rendelése használatával a felhasználó hozzájárul a szükséges adatainak továbbításához Kiséri Norbert részére. Ezen feltételek esetleges változásáról késedelem nélkül értesítjük Önt.

A rendelés elküldésével (e-mail, masszázs online rendelése), illetve telefonos megrendeléssel az ÁSZF-ben foglaltak lépnek életbe, mellyel a résztvevő elfogadja, hogy csakis saját felelősségére veszi igénybe a szolgáltatást, esetleges betegségeiről, és a masszázst befolyásoló kontraindikációkról tájékoztatja a masszőrt, Kiséri Norbert-et.

Az Ön adatait írásos vagy e-mailben történő kérésre bemutatjuk, módosítjuk vagy töröljük (kivételt képeznek azok a számla adatok, melyeknek megőrzésére a Számviteli Törvény kötelez).

Egészség elégedettségi garancia:
fontos a norbimasszor.hu számára, hogy vendégei, páciensei elégedettek legyenek szolgáltatásaival. Míg Kiséri Norbert (Norbi masszőr) a professzionalizmusra és maximalizmusra helyezi a hangsúlyt, addig a hozzá érkező embereknek elég az egészségre, gyógyulásra, életük változtatására odafigyelni.

Magyarországon egyedülállóként vezette be Norbi masszőr az EGÉSZSÉG ELÉGEDETTSÉGI GARANCIÁT, mellyel a “javulási feltételek” betartása mellett 100% pénz visszafizetést vállal!

A garancia részleteiről telefonon, emailben vagy a Masszázs – online rendelése menüpont alatt érdeklődhet!

Norbi masszőr - Masszázs házhoz Budapesten

Üzemeltető adatai:
NORBIMASSZOR.HU
Kiséri Norbert, egyéni vállalkozó.
Székhely: 3557 Bükkszentkereszt, Zrínyi út 12. (nem masszázs helyszín)
Email: norbert @ kiseri.hu
Nyilvántartási szám: 35454684
Adószám: 66497921125
Képviselő neve: Kiséri Norbert
Bejegyezve: 2011

Ezen ÁSZF visszavonásig érvényes!